Πολλές πολυκατοικίες παραμένουν χωρίς θέρμανση…

Δεν είναι απίστευτο, αλλά όμως αληθινό και δεν συμβαίνει μόνο στην πόλη των Ιωαννίνων, αλλά και στις υπόλοιπες μεγάλες πόλης τις Ηπείρου… όπου δεν υπάρχει αυτόνομη θέρμανση..
Θα την λέγαμε μια ‘έρευνα’.. οπου κάνουμε πολύ φίλοι του blogs μας, κυρίως στα Γιάννενα, αλλά και στις υπόλοιπες μεγάλες πόλης της μεΗπείρου, Άρτα, Πρέβεζα, Ηγουμενίτσα.. αφού εδώ και αρκετό καιρό επαγγελματίες με βυτιοφόρα όπου διαθέτουν πετρέλαιο σε πολυκατοικίες, λένε οτι υπάρχει πλέον μεγάλο οικονομικό κόλλημα απο τους διαχειριστές πολλών πολυκατοικιών.. και επ’ αυτού και μας έδωσαν το ερέθισμα να ασχοληθούμε με την τα παραπάνω αυτή ‘έρευνα’…

Ετσι μόνο σήμερα ακούσαμε για 7 πολυκατοικίες στα Γιάννενα που δεν έχουν καθόλου θέρμανση, αφού οι μισοί ένοικοι ακόμα και ιδιοκτήτες δεν εχουν να πληρώσουν το πετρέλαιο θέρμανσης.. και αλλες 11 πολυκατοικίες έχουν θέρμανση τις μισές ώρες λειτουργίας της κεντρικής θέρμανσης, κάτι ανάλογο συμβαίνει και στις υπόλοιπες πόλης της Ηπείρου..

Αυτά ειναι λοιπόν τα αποτελέσματα του μνημονίου και της εξυγίανσης της χώρας και αλλά κουραφέξαλα που ακούμε.. και δεν είναι μόνο αυτό, αφου οι ένοικοι λίγο-πολύ τσακώνονται μεταξύ τους, αλλά και με τους διαχειριστές, για το πότε ο καθένας θα δώσει τα χρήματα μπροστά στον κάθε διαχειριστή ώστε να μπει πετρέλαιο στην κάθε πολυκατοικία..

έλεος φυσικά δεν περιμένουν απο αυτούς που μας κυβερνάνε, με το έτσι θέλω.. αλλά περιμένουν έλεος μόνο απ τον καιρό, και κάτοικοι ευελπιστούν να κοπάσει η κακοκαιρία ώστε να ανέβει η λίγο η θερμοκρασία..

αυτα τα λοιπόν συμβαίνουν στα χρόνια της ευρωπαϊκής και παγκόσμιας ενοποίησης και προοπτικής, ενοποίηση που πάντα την πληρώνει η αδύναμη κοινωνία …αφού ετσι την έχουν καταντήση, ώστε να τους χειραγωγούν καλύτερα..

καμία λοιπόν εθνική ή κοινωνική ανεξαρτησία, αφού αυτές τις μέρες βλέπουμε και το πετρέλαιο (κίνησης) να εκτοξεύεται στα ύψη, και απειλεί για τα καλά σε διάλυση την κάθε οικογενειακή οικονομία.. έτσι ο κόσμος γίνετε θύμα των παγκόσμιων οικονομικών παιχνιδιών…καιροσκόπων και κερδοσκόπων …
http://metsovitis.blogspot.com

[via]

Advertisements

About Bantito

Here i am..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: