Περιφρούρηση του Μουσείου Βόλου οργανώνουν οι Austrian Boys

Σε περιπόλους προστασίας του Μουσείου Βόλου και των ιστορικών μνημείων της πόλης θα προχωρήσουν μέλη του… συνδέσμου Austrian Boys, μη ανεχόμενοι να αφεθεί η η ιστορία του Βόλου στα χέρια του Γερουλάνου!

Το Δ.Σ. του συλλόγου καλεί επίσης τα μέλη του σε ανοιχτή Γενική συνέλευση αύριο και διοργανώνει τον ετήσιο αποκριάτικο χωρό στο νυχτερινό κέντρο “Πρεμιέρα”. Ακολουθεί αναλυτικά το Δελτίο Τύπου των Austrian Boys:

1. ΤΟ Δ.Σ των Αustrian Boys καλεί όλα τα μέλη του στην ανοιχτή Γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου και ώρα 7 το απόγευμα στην οποία θα συζητηθούν σοβαρά θέματα για το μέλλον του συνδέσμου.

2. Μετά από τη προθυμία όλων των μελών των Austrian Boys , τις βραδινές ώρες θα εκτελείτε περίπολος προστασίας στο Μουσείο του Βόλου και σε όλα τα ιστορικά μνημεία της πόλης διότι δεν ανεχόμαστε η ιστορία του τόπου μας να αφεθεί στα χέρια και στη διάθεση του Γερουλάνου και στο κολονάκι της Αθήνας. Απέδειξε ο συγκεκριμένος άνθρωπος ότι το μόνο που ξέρει να κάνει καλά είναι να απασχολεί 3 περιπολικά και 6 κρατικούς αστυνομικούς το 24ώρο για να προστατεύει το σπίτι του στο Πήλιο. Όσο ακόμη αυτός ο άνθρωπος θα περνά τη πόρτα της Βουλής εμείς τα βράδια να περιφρουρούμε τα ιστορικά μνημεία της πόλης μας και το Μουσείο του Βόλου.

3. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος αποκριάτικος χορός των Austrian Boys στο νυχτερινό μαγαζί «ΠΡΕΜΙΕΡΑ» (πρώην ΑΣΤΡΑ ). Παρόλο που φέτος δεχτήκαμε αυτόν το πόλεμο από τους καρνάβαλους της βουλής , εμάς μας συσπείρωσε , μας δυνάμωσε και περιμένουμε το πρώτο εκτός έδρας ματς να δώσουμε το παρών 5000 Βολιώτες. Έως να γίνει αυτό εμείς θα κάνουμε τα συλλαλητήρια μας και αυτή τη Παρασκευή το χορό μας. Βασικός προσκεκλημένος είναι ο Γερουλάνος, ελπίζουμε στην ανταπόκριση του.

..Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ , ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ…!!

http://www.e-volos.gr/

[via]

Advertisements

About Bantito

Here i am..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: