Ο Ομπάμα θα πάει στην Κολομβία μόνος, αλλά αναμένεται να γυρίσει με παρέα!

Ο Πρόεδρος των Η.Π.Α Μπάρακ Ομπάμα, όταν θα επισκεφθεί την Κολομβία για τη Διάσκεψη της Λατινικής Αμερικής που θα πραγματοποιηθεί…
στις 14 με 15 Απριλίου, πρόκειται να πάρει ένα διαφορετικό δώρο απο πολιτικό της χώρας.

Ο Σίλβιο Καρασκίγια εκτός απο ένα μπουκάλι με το παραδοσιακό ποτό της χώρας θέλει να χαρίσει στον αμερικανό πρόεδρο έναν γαϊδαρο.

“Θέλουμε να του κάνουμε δώρο έναν μικρό γάιδαρο, τον Ντέμο, που είναι η μασκότ του Δημοκρατικού Κόμματος. Εκτός από αυτό θα του δώσουμε και ένα μπουκάλι από το παραδοσιακό μας ποτό”, δήλωσε στον κολομβιανό ραδιοφωνικό σταθμό RCN ο Καρασκίγια.

Ο Καρασκίγια είναι δηλωμένος θαυμαστής στην Κολομβία του Ομπάμα και του αμερικανικού Δημοκρατικού κόμματος. Το σπίτι του είναι γεμάτο με φωτογραφίες του αμερικανού ηγέτη και της οικογένειάς του.

Ο Καρασκίγια, πρώην δήμαρχος της πόλης Τουρμπάκο, που βρίσκεται κοντά στην Καρθαγένη, δε θα συμμετάσχει με την κολομβιανή αντιπροσωπεία στη διάσκεψη, αλλά όπως είπε ελπίζει να μπορέσει να πλησιάσει το ίνδαλμά του παρά τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας.

Θέλει, μάλιστα, να προσκαλέσει τον Ομπάμα στο σπίτι του στο Τουρμπάκο, το οποίο αποκαλεί Λευκό Οίκο. Ήδη έχει αρχίσει να διακοσμεί ένα γραφείο, όπου ελπίζει να μπορέσει να εργαστεί ο Ομπάμα κατά την …επίσκεψή του.

freegatos.blogspot.com

[via]

About Bantito

Here i am..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: