Ολογράμματα στο iPhone 5: Μύθος ή πραγματικότητα;

Πολλά ακούγονται γύρω από την κυκλοφορία του iPhone5. Όπως φαίνεται, πρόκειται να κυκλοφορήσει αμέσως μετά το καλοκαίρι με μεγαλύτερη οθόνη, την ίδια ανάλυση, πιο γρήγορο επεξεργαστή… Α5 και εντελώς νέα σχεδίαση. Θα διαθέτει νέα οθόνη Corning Gorilla Glass 2, 20% πιο λεπτή από την αντίστοιχη οθόνη του προηγούμενου iPhone με βελτιωμένη απόδοση χρωμάτων και μεγαλύτερη ευκρίνεια.

Υπάρχουν βέβαια και φήμες σχετικά με την ύπαρξη διάφορων “φουτουριστικών” χαρακτηριστικών τα οποία δεν έχουν επιβεβαιωθεί. Πληκτρολόγιο laser, προβολή ολογραμμάτων, διάφανη οθόνη και άλλα (μελλοντικά ίσως) χαρακτηριστικά έχουν “ενσωματωθεί” στο iPhone από χρήστες και προβάλλονται στο youtube. Στα περισσότερα από αυτά αναφέρεται ρητά ότι είναι concept βίντεο του πως θα μπορούσε να είναι η νέα συσκευή.

Από την πλευρά της η Apple, δεν έχει δημοσιεύσει κάποια ρητή ανακοίνωση σχετικά με την κυκλοφορία ή τα χαρακτηριστικά της 6ης γενιάς iPhone αλλά μόνο συγκεχυμένες πληροφορίες. Ο μόνος τρόπος για να δούμε αν τελικά οι φήμες είναι εντελώς αναληθείς ή αν το καινούριο iPhone θα διαθέτει κάποιο/κάποια πιο σύγχρονα και φουτουριστικά χαρακτηριστικά είναι να περιμένουμε μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού που θα έχει ολοκληρωθεί το Corporate Meeting των στελεχών της Apple και θα είναι σε θέση να ανακοινώσουν περισσότερες πληροφορίες.

http://verusplus.blogspot.com/

[via]

Advertisements

About Bantito

Here i am..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: