Οι βραβευμένες φωτογραφίες του διεθνή διαγωνισμού World Press Photo Contest (photos part3)

Κάθε φωτογραφία και μια ιστορία… Ο διαγωνισμός World Press Photo βράβευσε τις καλύτερες φωτογραφίες για το 2012 και σας τις παρουσιάζουμε. Οι φωτογραφίες που ακολουθούν ανήκουν στην κατηγορία “Daily Life” (καθημερινή ζωή). Απλά συγκλονιστικές…

Η 87χρονη Monica βρίσκεται στο κρεβάτι ενώ ο σύζυγός της ο 89χρονος Marcos μιλάει στο τηλέφωνο. Ζουν μαζί εδώ και 65 χρόνια σε ένα μικρό διαμέρισμα στο Μπουένος Άιρες. Το 2007 οι γιατροί διέγνωσαν ότι η Monica πάσχει από Αλτσχάιμερ. Από εκείνη την ημέρα ο σύζυγός της αφιερώνει όλο το χρόνο του σε αυτήν. (Alejandro Kirchuk)

Ομάδα Ινδιάνων Tihuanaku στον πιο ιερό τόπο της Βολιβίας σε μια παραδοσιακή τελετή για την ανάληψη της προεδρίας από τον Evo Morales. Τον Δεκέμβριο του 2005 o Juan Evo Morales Aima έγινε ο πρώτος ινδιάνος πρόεδρος στην ιστορία της χώρας. (Pietro Paolini) 

Κορίτσι κάνει ηλιοθεραπεία σε προάστιο της Μόσχας. (Alexander Gronsky)

Η φωτογραφία του ιδρυτή της Βόρειας Κορέας Kim Il Sung πάνω σ’ ένα κτίριο στη Pyongyang. (Damir Sagolj)

Κορίτσι ψαρεύει σε ποτάμι κοντά στην πόλη Kisangani στο Κονγκό. Είναι συνηθισμένο να κρατούν τα ψάρια στο στόμα γιατί έτσι μειώνεται η πιθανότητα η πολύτιμη τροφή να δραπετεύσει. (Johnny Haglund)

Πάνω από το 50% των Αϊτινών είναι αναλφάβητοι και μόνο το 25% έχει πρόσβαση σε ηλεκτρικό ρεύμα. Αλλά ακούν πολύ συχνά στο ράδιο την αδερφή Melianize Gabreus που είναι η σταρ του τοπικού ραδιοφώνου. (Paolo Woods)

Ο Jason found βρήκε την 36χρονη φίλη του νεκρή την νύχτα στις 3:45. Στις Ηνωμένες Πολιτείες 46,2 εκατομμύρια άνθρωποι ζουν σε συνθήκες φτώχειας. (Darcy Padilla)

http://coolaristo.blogspot.com/

[via]

Advertisements

About Bantito

Here i am..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: