Μνημονιακό κρεσέντο απόψε στην εκπομπή της κας Στάη

Ακούσαμε τον Παυλόπουλο με τον Παπαϊωάννου να διαφωνούν για τον τρόπο με τον οποίο συμφωνούν στα νέα μέτρα…
(και βέβαια για τον μεν Πάκη να μην φέρει καμία ευθύνη για την κατάντια μας η κυβέρνηση Καραμανλή, που διπλασίασε το χρέος σε 5 χρόνια και για τον δε Μιλτιάδη να έχει διαπραγματευτεί επαρκώς η τωρινή κυβέρνηση που κάθε φορά που διατάσσουν οι δανειστές υπακούει).
Ακούσαμε τον Στουρνάρα από το ΙΟΒΕ (αλήθεια ποιόν εκπροσωπεί το ΙΟΒΕ, ή καλλίτερα ποίοι είναι πίσω από το Ινστιτούτο Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών;), να μας λέει ότι το δάνειο το παίρνουμε για να πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις, ότι υπάρχει πρωτογενές έλλειμμα και ότι θα ερχόταν το τέλος του κόσμου αν δεν υπογράφαμε την εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού. Δεν είπε κουβέντα για το ότι θα πληρώσει το κράτος ως δάνειο τα χρήματα που θα δοθούν σε Τράπεζες, ούτε και για το ότι φορολογούνται μόνο τα “εύκολα θύματα” μισθωτοί και συνταξιούχοι, ούτε βέβαια και ότι η μείωση των μισθών στον ιδιωτικό τομέα καμία σχέση δεν έχει με τη μείωση του κρατικού ελλείμματος (μάλλον θα το αυξήσει, όπως προβλέπουν ακόμα και αυτοί που την ψήφισαν πλέον, λόγω της τρύπας στα ασφαλιστικά ταμεία και της μείωσης της φοροδοτικής ικανότητας των “θυμάτων”).
Δεν ακούσαμε να ολοκληρώνει την άποψή του ο κος Καφετζόπουλος, γιατί μόλις πήγε να μιλήσει έπρεπε να κόψουν για διαφημίσεις. Δεν ακούσαμε ακόμα την κα Κατσέλη, την οποία είχαν προαναγγείλει και διαφημίσει και η οποία είχε παρουσιάσει στοιχεία που αναιρούσαν τους ισχυρισμούς του κου Στουρνάρα αλλά και των υπολοίπων “εθνοσωτήρων”, στο site του κου Βαξεβάνη. Τεχνικός δαίμων είπε η Έλλη…
Περίεργο λέω εγώ. Εσείς τι λέτε;

Τάκης ο Φλού

[via]

Advertisements

About Bantito

Here i am..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: