Η INTERSPORT απαντά σε καταγγελία αναγνώστη

Σε συνέχεια της καταγγελίας αναγνώστη του blog Tromaktiko, που έλαβε χώρα την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012 Αναγνώστης καταγγέλλει την αδιαφορία των Intersport για ελαττωματικά υποδήματα θα θέλαμε να γνωστοποιήσουμε τα παρακάτω δεδομένα:

Όλα τα εμπορεύματα που υπάρχουν στα καταστήματα του δικτύου μας, αφενός είναι 100% αυθεντικά και αφετέρου είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τις παραγωγικές προδιαγραφές που θέτει ο εκάστοτε προμηθευτής (Nike, adidas, κτλ.).

Όσον αφορά στο συγκεκριμένο εμπόρευμα, με βάση την ομολογία του πελάτη μας, αυτό έχει αγορασθεί στις 27 Αυγούστου 2011 και το πρόβλημα κοινοποιήθηκε την 1η  Φεβρουαρίου 2012 (5 μήνες μετά). Χωρίς καμία διάθεση αμφισβήτησης των λεγομένων του πελάτη, δεν είμαστε θέση να κρίνουμε την βαρύτητα και την ένταση χρήσης του συγκεκριμένου παπουτσιού.

Προφανώς, πρόκειται για ένα κατασκευαστικό ελάττωμα του εμπορεύματος και επομένως ο συγκεκριμένος πελάτης μπορεί να προσέλθει στο κατάστημα του Αγίου Δημητρίου και να προβεί στην αντικατάσταση του προϊόντος.

Με εκτίμηση,

INTERSPORT Athletics ΑΕΕ

[via]

Advertisements

About Bantito

Here i am..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: