«Δέκα μικροί… Έλληνες» αποβιβάζονται στη Γερμανία αλλά και σε όλο τον κόσμο!

Ο Λάκης Λαζόπουλος ετοιμάζεται να περιοδεύσει στην Ευρώπη και όχι μόνο με τη παράσταση υπό τον τίτλο «Sorry I’ m Greek», αποδεικνύοντας μέσα από τις… ερμηνείες του ότι οι Έλληνες μπορούν να μιλούν και να ακούγονται ακόμα.

Μέσα από δέκα ρόλους -γνωστούς αλλά και καινούργιους- θα παρουσιαστεί η ελληνική πραγματικότητα δια χειρός Λάκη Λαζόπουλου, και μέσα από το ευρωπαϊκό της ταξίδι θα εισακουσθεί σε όλη την Ευρώπη -και όχι μόνο.

Το «Sorry I’ m Greek» παρουσιάζει και ταυτόχρονα εξηγεί αυτά που χάνονται από τον τόπο, τα σπίτια και τις καρδιές μας με πολιτική χροιά που δεν αναζητά τις ψήφους αλλά την αλήθεια.

Έχοντας μαζί του 4 μουσικούς και 4 χορευτές ο Λάκης Λαζόπουλος έχει προγραμματίσει να κάνει την πρώτη παρουσίαση του έργου στις 12 Μαΐου στο Ντίσελντορφ και θα συνεχίσει στις 14 Μαΐου στη Νυρεμβέργη, 16 Μαΐου στο Μόναχο, 17 Μαΐου στη Φρανκφούρτη, 19 Μαΐου στη Στουτγκάρδη, 22 Μαΐου στο Παρίσι, 23 Μαΐου στις Βρυξέλλες, 26 Μαΐου στη Ζυρίχη, 27 Μαΐου και πάλι στη Στουτγκάρδη, 29 Μαΐου στο Λονδίνο, 1η Ιουνίου Στοκχόλμη και στην συνέχεια θα καταλήξει στην Κύπρο, όπου θα κλείσει και τον κύκλο της. Η ίδια παράσταση θα μεταφερθεί αρχές του επόμενου φθινοπώρου στην Νέα Υόρκη και την Αυστραλία.

Οι Έλληνες λοιπόν θα μιλήσουν και θα εξηγήσουν την εντός της Ελλάδος κατάσταση, αλλά θα μιλήσουν και για τη χώρα που θα φτιάξουν. Με χιούμορ και αλήθεια θα πουν όλα αυτά που τους απασχολούν μέσα από τον μοναδικό τρόπο του Λαζόπουλου.

http://news.travelling.gr/

[via]

Advertisements

About Bantito

Here i am..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: