Βυτιοπορεία στη Λαμία: “Δεν είμαστε λαθρέμποροι, αλλά μεροκαματιάρηδες”

Βυτιοπορεία στο κέντρο της Λαμίας για τα εξοντωτικά πρόστιμα που πνίγουν τον κλάδο για λαθρεμπορία που δεν έγινε ποτέ!!!!
Αν θέλουν να πιάσουν τους λαθρέμπορους άς το κάνουν. Ξέρουν ποιοι είναι…
Ας αφήσουν ήσυχους τους μικρούς μεροκαματιάρηδες πρατηριούχους, που τους έχουν φέρει στο χείλος του γκρεμού και τώρα με τα εξοντωτικά και άδικα πρόστιμα τους σπρώχνουν για να πέσουν μέσα, για να τους αποτελειώσουν., έλεγε εξοργισμένος πρατηριούχος της πόλης στο LamiaReport.
Όπως και σε άλλες πόλεις έτσι και στη Λαμία οι βενζινοπώλες βγήκαν σήμερα στους δρόμους με τα βυτία, για να αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες, σε ένα κράτος που δεν ξέρει τι θέλει και ποιος φταίει, αφού και τα συναρμόδια Υπουργεία διαφωνούν μεταξύ τους για το θέμα που προέκυψε με τα πρόστιμα του συστήματος «Ήφαιστος».
Οι βενζινοπώλες επέδωσαν ψήφισμα στο Περιφερειάρχη. Αίτημα του κλάδου είναι να γίνει άμεσα νομοθετική ρύθμιση του προβλήματος η καθυστέρηση της οποίας, όπως αναφέρει, «οδηγεί τους βενζινοπώλες σε απόγνωση λόγω της επιβολής δυσθεώρητων και εξοντωτικών προστίμων με μια άδικη, ανύπαρκτη και παράνομη κατηγορία»

LamiaReport.gr

 

[via]

Advertisements

About Bantito

Here i am..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: