Αναμονή για το δάνειο

Στο τελικό στάδιο οι επαφές του Αδαμάντιου Πολέμη για την έγκριση του δανείου. Μέχρι την Τετάρτη θα είναι γνωστά τα αποτελέσματα.
Είναι προφανές πως ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να περιμένει και να ελπίζει σε κανέναν… ξυπόλητο πρίγκιπα του Τσάκα, που υπό την ανοχή του Γιάννη Βαρδινογιάννη συνεχίζει να παίζει το παιχνίδι του. Η ΠΑΕ πρέπει έως την Παρασκευή που είναι προγραμματισμένη η απολογία της στην ΟΥΕΦΑ να έχει βρει πόρους και φυσικά να είναι έτοιμη να παρουσιάσει ένα βιώσιμο πλάνο για την επόμενη μέρα, προκειμένου να αποφύγει την τιμωρία και τον αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ετσι, η μόνη λύση αυτή τη στιγμή είναι το δάνειο των 15 εκ. ευρώ που προσπαθεί να πάρει από τράπεζα του εξωτερικού ο Αδαμάντιος Πολέμης για λογαριασμό της ΠΑΕ και ήδη εντείνει τις προσπάθειές του. Ο μέτοχος του Παναθηναϊκού έχει προχωρήσει τις επαφές και περιμένει απαντήσεις από τράπεζες μέχρι την Τετάρτη. Εφόσον εξασφαλιστεί ολόκληρο το ποσό, την ερχόμενη Παρασκευή στην απολογία ενώπιον της UEFA θα κατατεθεί και η προέγκριση του δανείου.

Στην περίπτωση, όμως, που δεν εξασφαλιστεί το δάνειο το… μπαλάκι θα πέσει στους (α)μετόχους. Αυτοί θα είναι που θα πρέπει να δώσουν λύση συμμετέχοντας στην αύξηση ΜΚ που θα προκυρηχθεί από την ΓΣ στις 9 Μαρτίου. Κάτι που μέχρι στιγμής μόνο ο Ανδρέας Βγενόπουλος έχει δείξει διάθεση να πράξει συμμετέχοντας είτε με το ποσοστό του, είτε με 15 εκ. ευρώ εάν ο Τζίγγερ αναλάβει τις οικονομικές και νομικές ευθύνες με την ΓΗΠΕΛ και όχι να τις αναλάβει στα λόγια φυσικά…

Πηγή: www.leoforos.gr

[via]

Advertisements

About Bantito

Here i am..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: