Ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΤΕΡ. Ο Γενικός και η ασφαλίτικη νοοτροπία του… κυρ τάκη

Για άλλη μια φορά η διοίκηση του ξενόγλωσσου AIR, θυγατρικού του 9,84, του Δήμου της Αθήνας…
ξεπέρασε κάθε όριο σε αντεργατικό παραλήρημα.

Χθες αργά το απόγευμα ζήτησε την προσαγωγή του εργαζόμενου ηχολήπτη βάρδιας στο τμήμα γιατί όπως λέει «είναι απολυμένος» και με την παρουσία του «διαταράσσει την οικογενειακή γαλήνη» του στρατοδίκη διοικητή του ραδιοσταθμού. Ξεχνά βέβαια η διοίκηση να πει πότε τον απέλυσε, πότε τον αποζημίωσε και, το κυριότερο όλων, τι γίνεται με την αποπληρωμή των χρωστούμενων δεδουλευμένων που αναφέρει το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας στο πρόσφατο πόρισμά του.

Καλούμε το Σώμα Ειδικών Επιθεωρητών του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, το ΙΚΑ και τον Υπουργό Εργασίας να βάλουν τέρμα στην ανομία της διοίκησης του δημοτικού ραδιοσταθμού της Αθήνας. Καλούμε τον σουλατσαδόρο στα υπουργικά γραφεία διευθυντή με τις αντεργατικές εμμονές να σταματήσει τον κατήφορο του αντεργατικού μένους και να κάνει πράξη όσα του λέει στο πόρισμά του το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας.

Εννοείται βέβαια ότι η Αστυνομία σε 10 λεπτά και αφού άκουσαν πώς έχει η υπόθεση και διάβασαν και το πόρισμα του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας άφησαν ελεύθερο τον συνάδελφό μας, ο οποίος και συνοδευόμενος από μια αρκετά μεγάλη ομάδα συναδέλφων τεχνικών που κινητοποιήθηκαν αστραπιαία και βρέθηκαν έξω από το Αστυνομικό τμήμα Πετραλώνων επέστρεψε και συνέχισε κανονικά μέσα στο studio συγχρόνου εκπομπής του ραδιοσταθμού AIR την βάρδιά του.

Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι αν οι ιθύνοντες του δημοτικού ραδιοσταθμού της Αθήνας νομίζουν πως με τρομοκρατικού και ασφαλίτικου τύπου ενέργειες θα κάμψουν τους εργαζόμενους, είναι γελασμένοι. Συνεχίζουμε και η ΝΙΚΗ θα είναι δική μας.

Κάτω η ανασφάλιστη και απλήρωτη εργασία.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Η Γενική Γραμματέας

Δημήτρης Καμαρινόπουλος Μαρία Γεωργέα

[via]

Advertisements

About Bantito

Here i am..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: