Ανακοίνωση της original 21

Ανακοίνωση εξέδωσε η original, η οποία αναφέρει στους υπεύθυνους της ΠΑΕ ΑΕΚ να κάνουν αυτό που είναι το σωστό για την ομάδα…
έτσι ώστε να μην διασυρθεί η ομάδα τους!

Αναλυτικά η ανακοίνωση είναι η εξής:

«Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου. Αργά το βράδυ. Τρεις σκάρτες μέρες έχουν μείνει για την ημέρα ορόσημο. Για την ημέρα που τα ΜΜΕ αλλά και όσοι μιλούν για την ΑΕΚ την παρουσιάζουν σαν την Αποκάλυψη. Την ημέρα που όπως όλα τα… κοράκια λένε η αγαπημένη μας ΑΕΚ από την παρακμή θα κυλήσει στον θάνατο. Γιατί είναι παρακμή να φτάσει η ΑΕΚ στο σημείο να μην μπορεί ούτε καν να θεωρήσει εισιτήρια για πρώτη φορά στην ιστορία της. Αλλά είναι θάνατος να την πετάξουν έξω από τα Ευρωπαϊκά κύπελλα όχι επειδή κάποιοι… αλήτες έκαναν επεισόδια αλλά επειδή είναι αφερέγγυα. Και είναι θάψιμο κάτω από την γη να χαθεί το δικαίωμα συμμετοχής στην Α Εθνική. Είναι θάνατος να πτωχεύσει η ΑΕΚ κι αν κάποιοι νομίζουν, ξέρουν αυτοί ποιοι είναι, πως η Δ ΕΘνική και η δήθεν επιστροφή με άλλο ΑΦΜ ίσως και παραποιημένο όνομα είναι λύση να ξέρουν απλά πως ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ. Και το σύνθημα για όποιον μιλάει για Δ ΕΘνική είναι διαχρονικό. Και τουλάχιστον για εμάς ισχύει για πάντα.

Δεν έχει κανένα νόημα να πούμε τώρα ποιοι είναι οι λόγοι που έφτασαν την ΑΕΚ εδώ. Δεν είναι η στιγμή να μοιραστούν ευθύνες. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο αυτές τις στιγμές. Ολοι λίγο πολύ ξέρουμε, όλοι λίγο πολύ φταίμε. Ομως όπως συμβαίνει παντού η μεγαλύτερη ευθύνη είναι των αφεντικών. Ο κόσμος της ΑΕΚ έδωσε ότι μπορούσε. Στήριξε, πίστεψε, εμπνεύστηκε, προδόθηκε, απογοητεύτηκε…

Ακόμη και σήμερα όμως εν μέσω της μεγαλύτερης οικονομικής κρίσης των τελευταίων τουλάχιστον 50 ετών που όλοι δίνουμε μάχη επιβίωσης για εμάς και τις οικογένειες μας ο κόσμος της ΑΕΚ δίνει ότι μπορεί. Αν πιστέψει και εμπνευστεί θα δώσει ακόμα περισσότερα. Ακόμη κι αν πραγματικά τα στερήσει από την οικογένεια του.

Πρέπει όμως πρώτα να μιλήσουν οι βασικοί υπεύθυνοι. Το όνειρο του 2004 πάγωσε όμως όλοι τους έχουν ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να κρατήσουν την ελπίδα ζωντανή. Δεν έχουν δικαίωμα να προδώσουν, να «σκοτώσουν» τον κόσμο που τους πίστεψε. Πήραν μια ΑΕΚ βαριά πληγωμένη που όμως αποδείχτηκε περίτρανα πως είχε ζωή μέσα της, θα είναι το στίγμα της ζωής τους να παραδώσουν μια ΑΕΚ κλινικά νεκρή. Θα τους κυνηγάει παντού και για ΠΑΝΤΑ. Ο πόνος εκατομμυρίων πιστών της μεγαλύτερης ομάδας του κόσμου θα στοιχειώνει τις μέρες και τις νύχτες.

Ποτέ όμως δεν είναι αργά.

Νίκο Νοτιά. Ξέρουμε πως αγαπάς την ΑΕΚ. Ξέρουμε πως έχει δώσει χρήματα για την ΑΕΚ. Ξέρουμε όμως ΟΛΟΙ πως ήσουν από την αρχή και παραμένεις ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ. Και μεγαλομέτοχος σημαίνει ευθύνη. Ο μεγαλομέτοχος δεν δίνει ευχές. Δίνει λύσεις. ΔΩΣΕ ΛΥΣΗ. Μπες μπροστά, κάνε την αρχή και αν κάποιοι δεν ακολουθήσουν είναι σίγουρο πως δεν θα μείνουν κρυφοί από τον ήλιο.

Πέτρο Παππά. Εχεις αποδείξει πως αγαπάς την ΑΕΚ. Πρόσφατα έδωσες και πάλι διαπιστευτήρια. Ομως σε τρεις μέρες η ΑΕΚ καταστρέφεται.

Δεν θα σου πούμε τίποτα. Θα σου θυμίσουμε απλά την τελευταία δήλωση σου: «Δεν ανέχομαι να διασύρεται άλλο η ΑΕΚ και να είναι στο χείλος της καταστροφής». Δυστυχώς η ΑΕΚ συνεχίζει να διασύρεται και να είναι πιο κοντά από ποτέ στην καταστροφή. Δώσε τέλος στον διασυρμό. Μπες μπροστά και μαζί με όλους τους άλλους σώστε την ΑΕΚ από την καταστροφή.

Ντέμη. Εχεις γράψει την δική σου ιστορία. Ξέχνα για λίγο τα πάντα. Δεν χωράνε εγωισμοί εδώ που έχουμε φτάσει. Απλά κάνε ότι περνάει από το χέρι σου για να μην γραφτεί η πιο μαύρη σελίδα της ιστορίας με εσένα μέσα σε αυτή.

Τάκη Κανελλόπουλε. Μην περιμένεις από άλλους να σου δείξουν τον δρόμο. Δεν υπάρχει χρόνος. Δεν υπάρχει άλλη υπομονή. Αν δεν σε φωνάξουν, ΦΩΝΑΞΕ τους εσύ.

Dear all που έλεγε μια ψυχή. Δεν το χωράει το μυαλό πως θα αφήσετε να καταστραφεί η μεγαλύτερη Ελληνική ομάδα για ένα ποσό που κάποτε το δώσατε για μία ΜΟΝΟ μεταγραφή που τελικά από τους χειρισμούς ανθρώπων που εμπιστευτήκατε κατέληξε να γίνει δώρο στον μεγαλύτερο εχθρό μας. Μην παίζετε τις… κουμπάρες στις πλάτες της ΑΕΚ. Μην κρύβεστε. Η ιστορία δεν θα αθωώσει ΚΑΝΕΝΑΝ. Το φωνάζουμε ΔΥΝΑΤΑ. Μην τολμήσετε να “σκοτώσετε” την ΑΓΑΠΗ μας!

ΓΝΗΣΙΑ ΘΥΡΑ 21 1975
ORIGINAL 21 1982»

[via]

Advertisements

About Bantito

Here i am..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: