Αναγνώστρια διαπιστώνει ότι στόχος τους είναι η διάλυση της ελληνικής οικογένειας

Στόχος η διάλυση της Ελληνικής Οικογένειας. Αποδομούν το κύτταρο της κοινωνίας μας. Με οικονομικά όπλα τα οποία αποφέρουν…
οικονομική δυσπραγία ροκανίζουν κάθε μέρα το θεμέλιο της κοινωνίας. Η αύξηση της φορολογίας που θα έχουμε από την τρέχουσα χρονιά, λεηλατεί τις οικογένειες. Ο δραστικός περιορισμός της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης σε συνδυασμό με την ανεργία δεν αφήνει περιθώρια. Ο πρόσφατος περιορισμός και η εισαγωγή ακόμη χαμηλότερων εισοδηματικών κριτηρίων για τα πολυτεκνικά επιδόματα εξαλείφει κάθε ίχνος δημογραφικής πολιτικής.

Η χώρα μας είναι πλέον η 3η στη σειρά των γερασμένων χωρών του κόσμου και αυτό εξ αιτίας της οικονομικής κρίσης έχει καταλήξει στο να είμαστε μια χώρα πεινασμένων πολιτών και μάλιστα οι περισσότεροι να είναι γέροντες.

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός που το Υπ. Παιδείας κατήργησε και τις μετεγγραφές των πολυτέκνων –ένα μέτρο που δεν απαιτούσε χρήματα – στέλνοντας έτσι τις οικογένειες, και μάλιστα τις πολυμελείς, στον καιάδα.

Και όμως μόλις πρόσφατα οι γυναικείες οργανώσεις διαφόρων ΜΚΟ έλαβαν με υπουργική απόφαση (Απόφαση Υπ. εσωτερικών με αρ. πρωτ. 401 της 17.02.2012) το ποσόν του 1.013.582 ευρώ. Το κόστος των πολυτεκνικών επιδομάτων που έκοψαν ήταν πολύ λιγότερα. Μόλις πρόσφατα η Υπ. Παιδείας μοίρασε αφειδώς υπερωρίες στους ημετέρους (Αρ. Πρωτ. 17253/Η, 17-02-2012, δαπάνη για ένα μήνα ύψους 343000 ευρώ).

Τα τερτίπια για την αποδυνάμωση της Ελληνικής Οικογένειας δεν έχουν τέλος. Με έργα πλέον όλα δείχνουν ότι εργάζονται για τον αφανισμό μας.

Αν μάλιστα συνυπολογίσουμε και τα όσα γίνονται για να υποθηκεύσουν και ξεπουλήσουν και τον Εθνικό μας πλούτο, τότε η διάλυσή μας είναι κάτι παραπάνω από βεβαία. Απ ότι λέγεται στα δελτία ειδήσεων θα πρέπει να βάλουμε και στο σύνταγμά μας την υποχρέωση ότι οι δανειστές μας να παίρνουν κατά προτεραιότητα τους τόκους τους ενώ η χώρα θα λιμοκτονεί. Απορώ ποιος πολιτικός είναι σε θέσει να αποδεχτεί και να ψηφίσει αυτό το άρθρο. Θα είναι όπως φαίνεται το τελευταίο ‘δώρο’ που μας κάνει το υπάρχον πολιτικό μας σύστημα. Αν προλάβουν βέβαια. Να τους χαιρόμαστε!

Αναγνώστρια

[via]

Advertisements

About Bantito

Here i am..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: