Το δίλημμα των παικτών της ΑΕΚ

Ερωτήματα υπάρχουν στην ΑΕΚ για το τι θα γίνει με το θέμα με τα χρωστούμενα στους ποδοσφαιριστές. Κάποιοι τονίζουν ότι οι παίκτες θα ξαναβάλουν πλάτη, ενώ άλλοι θεωρούν ότι δεν θα υπογράψουν αν δεν δουν το χρώμα του χρήματος.
H Sportday αναφέρει ότι οι παίκτες θα βάλουν πλάτη για για τον διακανονισμό των οφειλομένων ώστε να μην επέλθει τιμωρία του συλλόγου από την UEFA. Πάντως αυτό δεν θα γίνει άνευ ορίων, αφού θα ζητηθούν εγγυήσεις για την καταβολή των δεδουλευμένων τους. Οι ποδοσφαιριστές αναγνωρίζουν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Ένωση και δεν επιθυμούν να αποτελέσουν οι ίδιοι αιτία για κάποια «καμπάνα» που μπορεί να φάει η ομάδα.

Βέβαια υπάρχει και η άλλη πλευρά που λέει ότι οι παίκτες δεν δείχνουν τόσο ζεστοί να υπογράψουν για την αδειοδότηση αν δεν τουν το χρώμα του χρήματος. Όπως αναφέρει το Goal στην σημερινή συνάντηση όταν και θα τους ζητηθεί από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Ανδρέα Δημητρέλο, να υπογράψουν για τα οφειλόμενα δεν δείχνουν τόσο θετικοί.

Από την πλευρά της η διοίκηση στηρίζεται στο φιλότιμο των παικτών και να καταφέρει να τους πείσει να ρίξουν τις υπογραφές τους ώστε να ξεπεραστεί και αυτό το εμπόδιο. 

πηγή: www.gazzetta.gr

[via]

Advertisements

About Bantito

Here i am..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: