Σχολείο – ντροπή στις Βασιλειές!

Σε απόγνωση γονείς και μαθητές της περιοχής των Βασιλειών, αφού το σχολείο, στο οποίο κάνουν μάθημα, μόνο …σχολείο που δεν είναι!

Μέσα σε ένα σχολείο – ντροπή, κάνουν μάθημα οι μαθητές του δημοτικού σχολείου Βασιλειών, καθώς τα προβλήματα που καταγράφονται στο συγκεκριμένο κτίριο, είναι πολλά και πολύ σοβαρά.

Σύμφωνα με το Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του σχολείου και την επιστολή που έχουν ήδη αποστείλει, το πρώτο κτίριο από τα δύο, του συγκεκριμένου σχολείου κτίστηκε το 1932.

Πρόκειται για ένα κτίριο, το οποίο αποτελείται από δύο αίθουσες, οι οποίες έχουν χωριστεί στα δύο για να καλύψουν τις ανάγκες των τάξεων.

Ενώ υπάρχει και μια λυόμενη αίθουσα, η οποία είναι και αυτή μοιρασμένη για να στεγάσει ακόμη δύο τάξεις. Και φυσικά δεν γίνεται ούτε λόγος για αίθουσα πολλαπλών χρήσεων.

Οι μαθητές συνωστίζονται σε αίθουσες χωρισμένες με γυψοσανίδες, με υγρασία και χωρίς φυσικό φωτισμό, ενώ το κρύο, τις μέρες του χειμώνα, λόγω της κάκιστης κατασκευής του σχολείου, είναι τσουχτερό, σε σημείο που να μην μπορούν κάποιες φορές να κάνουν μάθημα.

Αυτό που ζητούν είναι το αυτονόητο. Να ανεγερθεί καινούριο σχολείο στην περιοχή…

Για το θέμα αυτό έχει κάνει ήδη παρέμβαση ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου με επιστολή του στο Υπουργείο Παιδείας.

http://www.creteplus.gr/

[via]

Advertisements

About Bantito

Here i am..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: