“Πρώτα ας κοιταχτούμε στο καθρέπτη” προτρέπει αναγνώστης

Αφορά Μήνυμα προς όλους τους Ελληναράδες αυτού του τόπου

Ακόμα κι έτσι όπως τα λες να είναι, ακόμα κι αν έχεις χίλια δίκια (που σε πολλά σημεία έχεις) θα ήθελα να σου πω το μόνο που μας δείχνεις είναι το μίσος και η… εκδικητικότητα που σε διακατέχει προς όλους όσους αναφέρεις. Δεν συμφωνω με πολλά σημεία μαζί σου γιατί όπως είπα και πριν, ακόμα κι αν έχεις δίκιο αυτό δεν δίνει άλλοθι στην αστυνομία να ασκεί αυτή τη βία που ασκεί απέναντι σε ποιους; Στους Ελληναράδες που αναφέρεσαι; Μόνο; Ή μήπως και απέναντι σε μαθητές συνταξιούχους… στη μητέρα σου, στο πατέρα σου; Αυτό είναι η λύση που έχεις για όσα κακά (καλώς) αναφέρεις; Πίστεψέ με δεν βοηθάς στο να μην επέλθει το χάος στο οποίο αναφέρεσαι. Αντίθετα συμβάλλεις σε αυτό, αλλά όταν θα το καταλάβεις θα είναι πολύ αργά.

Αν θεωρείς πάντως ότι για το ότι οι αστυνομικοί είναι από τους λιγότερους ευνοημένους αυτού του τόπου (που είναι και αυτοί όπως και πολλοί άλλοι), ευθύνονται οι γιατροί, οι δικηγόροι και όλοι όσους περιγράφεις, επέτρεψε μου να σε πληροφορήσω ότι έχεις αρκετό δρόμο ακόμα μπροστά σου για να καταλάβεις τι συμβαίνει πραγματικά. 

Πριν ξανακατηγορήσεις τους “βολεμένους” που έχεις στο μυαλό σου, σκέψου πόσο βολεμένος μπορεί να είσαι εσύ που παρά τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζεις καθημερινά, παραμένεις στη θέση σου υπερασπίζοντάς την με τον τρόπο που το κάνεις στο κείμενό σου αλλά και στο δρόμο.

Αυτό που με κάνει να λυπάμαι για εμάς τους Έλληνες περισσότερο από όλα είναι ότι θα αργήσουμε πολύ να αλλάξουμε και να μάθουμε να κοιταζόμαστε το πρωί στο καθρέφτη και να πλένουμε καλά το στόμα μας πριν αρχίσει η μέρα μας. Είναι το πιο εύκολο να κατηγορούμε πάντα τους άλλους για ότι συμβαίνει. Αυτό κάναμε και αυτό κάνουμε δυστυχώς ακόμα και σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας μας.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

[via]

Advertisements

About Bantito

Here i am..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: