Οι βραβευμένες φωτογραφίες του διεθνή διαγωνισμού World Press Photo Contest (photos part1)

Κάθε φωτογραφία και μια ιστορία… Ο διαγωνισμός World Press Photo βράβευσε τις καλύτερες φωτογραφίες για το 2012 και σας τις παρουσιάζουμε. Οι φωτογραφίες που ακολουθούν ανήκουν στην κατηγορία “Hot News”. Απλά συγκλονιστικές…

Ισχυρό τσουνάμι ορμά προς την ακτή της Ιαπωνίας, κατατρώγοντας ότι συναντά. Το κύμα χτύπησε θανάσιμα την Ιαπωνία μετά το σεισμό των 9 Ρίχτερ, η οποία συνέτριψε την χώρα στις 11 Μαρτίου 2011. (Koichiro Tezuka). 

Στις 22 Ιουλίου σ’ ένα μικρό νησί της Νορβηγίας, 69 άνθρωποι σκοτώθηκαν από τον Breivik. Οι περισσότεροι από αυτούς ήταν νέοι. (Niclas Hammarström)

Λίγα λεπτά μετά την προσευχή στις 28 Ιανουαρίου, οι άνθρωποι παίρνουν στους δρόμους του Καΐρου για τη λεγόμενη «οργή ​​της Παρασκευής.” (Eduardo Castaldo)

Αντάρτες στη Λιβύη. Για εβδομάδες οι επαναστατικές ομάδες αντιτίθενται στον δικτάτορα Μουαμάρ Καντάφι. (Yuri Kozyrev)

Το κλάμα του κοριτσιού ανάμεσα σε πτώματα και τραυματίες μετά από έκρηξη βόμβας, κατά τη διάρκεια θρησκευτικής τελετής στο κέντρο της Καμπούλ στο Αφγανιστάν. (Massoud Hossaini)

Αρσενική λεοπάρδαλη πηδά σ’ ένα δασοκόμο στο χωριό Siliguri της Ινδίας. Η λεοπάρδαλη είχε πυροβοληθεί από ένα ηρεμιστικό. Είναι μια από τις 260 λεοπαρδάλεις που σκοτώθηκαν το 2011 στην Ινδία λόγω του γεγονότος ότι οι άνθρωποι επεκτείνουν όλο και περισσότερο την περιοχή τους. (Salil Bera).

Ένας αστυνομικός κρατάει την 22άχρονη που προσπάθησε ν’ αυτοκτονήσει πηδώντας από τον έβδομο όροφο σε μια από τις πόλεις στην Κίνα. Η κοπέλα ντυμένη νύφη προσπάθησε να αυτοκτονήσει επειδή ο φίλος της, με τον οποίο γνωρίζονταν 4 χρόνια, την άφησε λίγο πριν από την προγραμματισμένη ημερομηνία του γάμου. (Li Yang)

http://coolaristo.blogspot.com/

[via]

Advertisements

About Bantito

Here i am..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: