Νέα έργα στην Τύλισο

από το Γραφείο Τύπου

Μετά τη διάνοιξη του νέου δρόμου που συνδέει απ’ ευθείας τον κεντρικό οδικό άξονα με τον αρχαιολογικό χώρο Τυλίσου, ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης επισκέφτηκε…
την περιοχή εξετάζοντας το ενδεχόμενο να επεκταθεί ο δρόμος αυτός μέχρι και το δημοτικό σχολείο της περιοχής. Στις πρώτες επαφές που έγιναν με τους κατοίκους διαπιστώθηκε ότι υπάρχει θετικό κλίμα συνεργασίας και αναμένεται τώρα να προχωρήσει η μελέτη αποτύπωσης και χάραξης του δρόμου, για να γίνουν συγκεκριμένες προτάσεις.

Παράλληλα, εξετάστηκε επιτόπου και η εφαρμογή της μελέτης επέκτασης του νεκροταφείου της Τυλίσου, με τη δημιουργία 50 νέων ταφοπεδίων τα οποία πρόκειται να δημιουργηθούν σε οικόπεδο που δώρισε στη δημοτική αρχή η οικογένεια του Γεωργίου Κουβίδη.

Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης εκφράζει την αισιοδοξία του για την θετική και σύντομη ολοκλήρωση των παραπάνω έργων, ευχαριστεί δημόσια τους κατοίκους της περιοχής που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της Τυλίσου, την οικογένεια του Γ. Κουβίδη για τη δωρεά της προς τη δημοτική αρχή, καθώς και τον πρωτοπρεσβύτερο π. Γεώργιο Μαλιωτάκη για την καθοριστική συμβολή του.

Το δήμαρχο Κ. Μαμουλάκη συνόδευε ο γεν. γραμματέας του δήμου Γ. Μανουσάκης, ο αντιδήμαρχος Π. Περάκης, ο πρόεδρος της Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ. Κ. Γωνιανάκης, ο αντιπρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. Αρ. Σαλούστρος, ο πρόεδρος της δημοτικής ενότητας Τυλίσου Ν. Παπάζογλου, ο δημοτικός σύμβουλος Θ. Κύρκος, η μηχανικός του δήμου Κ. Δασκαλάκη, καθώς και ο πρωτοπρεσβύτερος π. Γ. Μαλιωτάκης.

[via]

Advertisements

About Bantito

Here i am..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: