Κοπή πίτας του “Καλημέρα Κερατσίνι-Δραπετσώνας” και επίθεση παρευρισκόμενων στον βουλευτή Τάσο Νεράντζη

Χθες το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του δημοτικού συνδυασμού…
“Καλημέρα Κερατσίνι-Δραπετσώνα” στο πολιτιστικό κέντρο “Αντώνης Σαμαράκης”.

Η όμορφη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου ήταν κατάμεστη από ανθρώπους όλων των ηλικιών. Ανάμεσα στους παρευρισκομένους ήταν και εκπρόσωπος της πρεσβείας του Ιράν στην Ελλάδα, του οποίου η παρουσία επιβεβαίωσε την καλή σχέση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στο Δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας και στη χώρα του Ιράν. Μάλιστα, ο δήμαρχος και αρχηγός της παράταξης Λουκάς Τζανής ανακοίνωσε ότι πρόκειται να πραγματοποιηθεί αδελφοποίηση ανάμεσα στο δήμο μας και σε κάποια πόλη της Τεχεράνης, η οποία ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί.

Βέβαια από την επιτυχημένη εκδήλωση δεν έλειψαν και τα παρατράγουδα, αφού ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Τάσος Νεράντζης έγινε στόχος έντονης κριτικής από κάποιους παρευρισκομένους. Για αρκετά λεπτά επικράτησε στην αίθουσα μεγάλη ένταση και αναστάτωση, αλλά τελικά το επεισόδιο έληξε με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων και του ίδιου του Λουκά Τζανή.

Επίσης στην αίθουσα παραβρέθηκε και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Λιντζέρης, ο οποίος έγινε και αυτός δέκτης κάποιων αρνητικών σχολίων. Τέλος οι δύο βουλευτές αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν.

Η αλήθεια είναι ότι η εποχή που διανύουμε είναι πολύ δύσκολη και οι πολίτικοι, οι οποίοι έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης για αυτό, γίνονται όλο και πιο συχνά στόχοι τέτοιων επεισοδίων.

keratsinivoice.blogspot.com

[via]

About Bantito

Here i am..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: