Η κρίση πάει … Καρναβάλι!

Την τιμητική της έχει εφέτος η οικονομική κρίση, αφού θα αποτελεί το κυρίαρχο θέμα στα καρναβάλια της Κισάμου της Παλαιόχωρας και των Καλυβών.
Οι διοργανωτές υπόσχονται πολύ κέφι φαντασία και εκπλήξεις και καλούν τους πολίτες να τα παρακολουθήσουν από κοντά -λαμβάνοντας ταυτόχρονα μέρος- μακριά από το άγχος και τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

To 7ο Κισαμίτικο Καρναβάλι θα πραγματοποιηθεί στο Καστέλλι, την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, με συμμετοχή 15 αρμάτων και εκατοντάδων καρναβαλιστών. Μετά τη λήξη του θα ακολουθήσει το καθιερωμένο πάρτι στην πλατεία του ΟΤΕ.

Παράλληλα, το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθεί το 1ο παιδικό κυνήγι θησαυρού, στο οποίο θα συμμετάσχουν 12 ομάδες. Το κυνήγι θα είναι ολοήμερο, με ώρα έναρξης στις 9 το πρωί και λήξη το απόγευμα, στο δημαρχείο Κισάμου. Σε όλα τα παιδιά θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα.

Το Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθεί το 21ο Παλιοχωρίτικο καρναβάλι. Θέμα του είναι η οικονομική κρίση και η συμμετοχή καρναβαλιστών αναμένεται να είναι μεγάλη. Θα ακολουθήσει το μεγάλο πάρτι και την Κυριακή το κάψιμο του καρνάβαλου.

Άρματα και πεζοπόρο τμήματα θα πάρουν μέρος στο καρναβάλι των Καλυβών στο οποίο θα συμμετέχουν όλα τα χωριά του δήμου Αποκορώνου. Φετος δεν θα πραγματοποιηθούν καρναβάλια στο Ακρωτήρι και τη Σούδα του δήμου Χανίων.

Μάλιστα ο δήμος ανακοίνωσε ότι τα χρήματα που θα δίνονταν για την διοργάνωση τους, 10000 ευρώ, θα διατεθούν για τα συσσίτια της πόλης.

Η οικονομική κρίση «χτύπησε» και το καρναβάλι στον Βατόλακο του δήμου Πλατανιά που, επίσης, δεν θα πραγματοποιηθεί.

[via]

Advertisements

About Bantito

Here i am..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: