Γιατί αναγνώστρια πιστεύει ότι “είχαμε άγιο με την Ν.Δ. τελικά”;

Και εξηγώ. Αν δεν κινδύνευε το Μνημόνιο 2, κάτι που ανάγκασε την Ν.Δ. να μας αποκαλύψει νωρίτερα από το επιθυμητό τις… προθέσεις της, φαντάζεστε τι τροπή θα είχαν πάρει τα πράγματα;

Καταρχάς στις εκλογές θα κατέβαιναν με το ίδιο σύνθημα κατά του Μνημονίου. Ο λαός θα ψήφιζε βάση αυτού και πιθανών (τρομάρα μας) να τους δίναμε και αυτοδυναμία. Μετά τις εκλογές θα ερχόταν πλέον η διαπίστωση ότι τα πράγματα ήταν χειρότερα από ότι περίμεναν , και ότι το μνημόνιο είναι μονόδρομος. Κάπου εδώ θα άρχιζε και η σφαγή των αμνών. Πάρε μέτρα να’χεις, πάρε απολύσεις να’χεις κ.τ.λ. Μετά από κάθε ανακοίνωση μέτρων ο εκπρόσωπος τύπου δεν θα παρέλειπε να αναφέρει ότι όλα αυτά τα κάνει η κυβέρνηση, γιατί το ΠΑΣΟΚ άφησε πίσω του ένα χάος. Ο κόσμος θα φώναζε ότι άλλα σας ψηφίσαμε να κάνετε και άλλα κάνετε.

Και που θέλω να καταλήξω. Όλα αυτά μήπως σας θυμίζουν κάτι; Copy Paste ότι συμβαίνει τα τελευταία δύο χρόνια ένα πράγμα; Μήπως οι πολιτικοί μας, μας θεωρούν τόσο ηλίθιους και τόσο πρόβατα που είχαν σκοπό να μας εξαπατήσουν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο σε δύο συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις; H απάντηση δυστυχώς είναι ναι. Άγιο είχαμε παιδιά μην το συζητάτε!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

[via]

Advertisements

About Bantito

Here i am..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: