Αγανακτισμένος στρατιωτικός αναγνώστης δηλώνει παραίτηση

Μετά από 26 χρόνια και 6 μήνες υπηρεσίας στον Ελληνικό στρατό αποφάσισα να δηλώσω παραίτηση, καθόσον πλέον η… ρουσφετολογία και η διάλυση του στρατού είναι εμφανέστατες.

Αρκεί να σας πω ότι ακόμη και τώρα γίνονται μεταθέσεις για στελέχη του κυβερνώντος κόμματος που δεν εξυπηρετήθηκαν όπως ήθελαν στις ετήσιες μεταθέσεις και μετατίθενται πλέον κατ΄εξαίρεση.

Επιστρέφω στο θέμα μας. Διαμένω σε πόλη του Έβρου με ατομικά έξοδα 700 ευρω, ενώ η οικογένεια μου παραμένει στον τόπο καταγωγής μου (Θεσσαλονίκη)και αναγκάζομαι να διατηρώ δεύτερο σπίτι εως ότου ρθει η αποστρατεία μου.Ενώ έχω κάνει αίτηση αποστρατείας εδώ και 9 μήνες (17 Μαΐου 2011!!) , έχω περάσει συμβούλιο κρίσεων αρχές Ιουλίου και ενώ οι καταστάσεις βρίσκονται στον κ ΥΕΘΑ από τα μέσα περίπου του Οκτωβρίου, αυτός δεν τις έχει υπογράψει ακόμα. Σε αντίθετη περίπτωση για κάποιους ημέτερους, που παρότι υποβάλαμε την ίδια χρονική περίοδο τις αναφορές μας,όχι μόνο έχει υπογράψει αλλά έχουν ήδη αποστρατευτεί κιόλας. Γιατί υπάρχει αυτή η άδικη και άνιση μεταχείριση μεταξύ των στελεχών;Γιατί ακόμα και να αποστρατευτεί κάποιος χρειάζεται ΠΛΑΓΙΑ ΜΕΣΑ; Πρέπει να πάμε σε κάποιο πολιτικό γραφείο του κυβερνώντος κόμματος για να μπορέσει ο κ ΥΕΘΑ να βάλει μία υπογραφή; Ή μήπως επίτηδες δεν υπογράφει; Υπάρχει μήπως κάποιος άλλος λόγος; Μήπως γιατί πρέπει να εξυπηρετηθούν οι ημέτεροι πριν τις εκλογές; Μήπως μας εκδικείστε κ ΥΕΘΑ επειδή υποβάλαμε αποστρατεία, όπως προβλέπει η νομοθεσία; Τελικά το ΓΕΣ και ο κ Α/ΓΕΣ τι κάνουν για τ ο θέμα;

Επιτέλους κ υπουργέ υπογράψτε τα ΦΕΕ που υπάρχουν στο γραφείο σας εδώ και πάνω από δύο μήνες ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ και αφήστε για λίγο στην άκρη τις υπογραφές για τις μεταθέσεις των ημετέρων, καθώς επίσης υπογράψτε τα για όλους και όχι μόνα γι’αυτούς που εσείς θέλετε. Αφήστε μας να φύγουμε με αξιοπρέπεια.Υπηρετήσαμε τον Ελληνικό στρατό το ελάχιστο για 26 χρόνια και πλέον και από τις βαθμολογίες μας φαίνεται ότι ήμασταν έντιμοι Αξιωματικοί. Δώσαμε τα καλύτερά μας χρόνια στο στρατό, εσείς τι δώσατε στο στρατό κ ΥΕΘΑ;

Θεωρώ ότι θα πρέπει να συγκεντρωθούμε όλοι όσοι έχουμε υποβάλει αίτηση (κοινοί θνητοί) και καθυστερεί τη διαδικασία ο κ ΥΕΘΑ, να βρούμε έναν δικηγόρο και να καταφερθούμε εναντίων του κ ΥΕΘΑ και των επιτελών του προσωπικά (Τα ονόματα αυτών που αποστρατεύτηκαν πριν από εμάς ενώ είχαν υποβάλει αιτήσεις την ίδια χρονική περίοδο με εμάς αλλά και μεταγενέστερα υπάρχουν). Κάποτε πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι θα πρέπει να εφαρμόζουν το νόμο για όλους το ίδιο και όχι να κάνουν εξαιρέσεις.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

[via]

Advertisements

About Bantito

Here i am..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: