«Όχι» αξίας 5 εκ. για Τζιμπούρ!

Πρόταση 5 εκ. ευρώ της Φενέρμπαχτσε αρνήθηκε ο Ολυμπιακός για τον Ράφικ Τζιμπούρ επιβεβαιώνοντας έτσι τις προθέσεις του για τη διατήρηση ενός κορμού για μεγάλα πράγματα σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Στον Ολυμπιακό επιβεβαίωσαν πρόσφατα αυτό που ούτως ή άλλως ήταν γνωστό εδώ και καιρό. Ο Θρύλος δεν είναι διατεθειμένος να αποδυναμώσει την ομάδα του αφού χτίζει επί Βαλβέρδε κάτι μεγάλο και για το παρόν αλλά και για τα επόμενα χρόνια. Μοιραία λοιπόν, οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές αυτής της ομάδας πρέπει να θεωρούνται «δεμένοι» στο Λιμάνι!

Ένας από αυτούς είναι φυσικά ο Ράφικ Τζιμπούρ, ο οποίος βρέθηκε στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της Φενέρμπαχτσε. Οι Τούρκοι προσπάθησαν να κάνουν δικό τους τον Αλγερινό προσφέροντας στον Ολυμπιακό το πολύ μεγάλο για τα δεδομένα της εποχής ποσό των 5 εκ. ευρώ, όμως εισέπραξαν ένα μεγαλοπρεπέστατο «όχι» από τους ερυθρόλευκους.

Οι πληροφορίες κάνουν επίσης λόγο για πρόταση με ετήσιες απολαβές 2 εκ. ερώ στον ίδιο τον παίκτη, όμως το γεγονός είναι ότι ούτε ο Ολυμπιακός, ούτε ο Τζιμπούρ θέλησαν να διακόψουν την επιτυχημένη συνεργασία τους.

πηγή: www.katimagiko.gr

[via]

Advertisements

About Bantito

Here i am..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: