Υπερπολυτελές spa δημιουργείται στην Πάφο

Σε μια πολυκατοικία στο κέντρο της πόλης, απέναντι από την Οικία του Επάρχου, δημιουργείται ένα από τα πολυτελέστερα και ακριβότερα spa της Κύπρου…
αλλά και της ευρύτερης περιοχής της ανατολικής Μεσογείου. Το υπερπολυτελές αυτό κέντρο ομορφιάς δημιουργείται από ζάμπλουτη Ρωσίδα η οποία έχει ήδη προχωρήσει αρκετά την προσπάθεια και συναντήθηκε για τον σκοπό αυτό με τον Δήμαρχο Πάφου στον οποίο παρουσίασε το πλήρες business plan. Το μοναδικό αυτό στην Κύπρο έργο θα δημιουργηθεί σε πολυκατοικία επί της λεωφόρου Γρίβα Διγενή η οποία αγοράστηκε για το σκοπό αυτό από τη Ρωσίδα επιχειρηματία. Θα περιλαμβάνει θεραπείες με τη χρήση νερού και φυκιών από τη Μαύρη Θάλασσα, ενώ θα εργοδοτούνται σε αυτό Ισραηλίτες ειδικοί στον τομέα.

Τις πληροφορίες επιβεβαίωσε ο δήμαρχος Πάφου, Σάββας Βέργας, ο οποίος ανέφερε ότι το σχέδιο είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο. «Βρίσκεται ουσιαστικά στα τελικό στάδιο πριν την υλοποίηση και λειτουργία», τόνισε, «όπως ενημερώθηκα από την επιχειρηματία η οποία με επισκέφθηκε την εβδομάδα αυτή στο γραφείο μου. Αυτό δείχνει και το γεγονός ότι η συγκεκριμένη επιχειρηματίας ζήτησε ήδη να καθορίσουμε ημερομηνία εγκαινίων. Βάσει των όσων έχω δει και συζητήσει μαζί της, θα πρόκειται για ένα από τα πολυτελέστερα spa και κέντρα ομορφιάς της ανατολικής Μεσογείου».

[via]

Advertisements

About Bantito

Here i am..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: