Ρόδος: Αλβανός και Βούλγαρος βίαζαν και εξέδιδαν Βουλγάρα!

Συγκεκριμένα χθες το μεσημέρι συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, με την αυτόφωρη διαδικασία ένας… 52χρονος από την Αλβανία κατηγορούμενος για σωματεμπορία, βιασμό και μαστροπεία.

Επίσης για την ίδια υπόθεση συνελήφθη χθες το απόγευμα, με ένταλμα του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, ένας 39χρονος Βούλγαρος.

Όλα ξεκίνησαν οταν μια 31χρονη Βουλγάρα κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου ότι για μεγάλο χρονικό διάστημα κατακρατούνταν παράνομα, βιάζονταν και εξωθούνταν στην πορνεία από τους συλληφθέντες.

Ακολούθησε έρευνα κατά την οποία διαπιστώθηκε ότι, αρχικά ο 39χρονος το χρονικό διάστημα από τον Αύγουστο του 2010 έως το Δεκεμβρίου του 2010 και στην συνέχεια ο 52χρονος από το Δεκέμβριο του 2010 έως 16-2-2012, κρατούσαν όμηρο στα σπίτια τους τη γυναίκα της οποίας είχαν αφαιρέσει τα ταξιδιωτικά έγγραφα και με την απειλή και χρήση βίας την εξανάγκαζαν σε συνουσία και την προωθούσαν στη πορνεία, εισπράττοντας οι ίδιοι το αντίτιμο.

Στο σπίτι του 52χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα ταξιδιωτικά έγραφα της 31χρονης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου ο οποίος τους άσκησε ποινική δίωξη και τους παρέπεμψε στον κ. Ανακριτή Ρόδου.

http://egklimatikotita-allodapwn.blogspot.com/

[via]

Advertisements

About Bantito

Here i am..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: