Προσωρινά παράλυτη η Kate Moss

Η Kate Moss πάσχει από μια ασθένεια των νεύρων που την έχει αφήσει προσωρινά ανάπηρη.
Όλα ξεκίνησαν το περασμένο Σαββατοκύριακο, όταν η Kate βρισκόταν στο Παρίσι. Ένα πρωί ξύπνησε στο ξενοδοχείο Ritz και δεν μπορούσε να κουνήσει το δεξί της χέρι!!!

Οι γιατροί είναι καθησυχαστικοί και λένε ότι σύντομα θα επανέλθει, όμως όπως και να το κάνουμε προκάλεσε μεγάλη ανησυχία τόσο στην Kate, όσο και στον σύζυγό της Jamie Hince.

Μάλιστα η περιπέτεια της υγείας της ήρθε και την πιο ακατάλληλη στιγμή, αφού η Kate ετοιμάζεται να μετακομίσει με την οικογένειά της στην νέα τους έπαυλή στο Highgate που τους κόστισε ούτε λίγο, ούτε πολύ 7,25 εκατ. λίρες

«Η Kate ήταν στο Ritz όταν ξύπνησε και δεν αισθανόταν το χέρι της. Τρομοκρατήθηκε. Την είδε αμέσως ο γιατρός του ξενοδοχείου και όταν επέστρεψε στη Βρετανία πήρε και μια δεύτερη γνώμη. Είπε στους φίλους της ότι έχει ένα πρόβλημα με το ωλένιο νεύρο, κάτι συνηθισμένο που όμως οδηγεί σε προσωρινή παράλυση», αποκάλυψε άτομο από το φιλικό της περιβάλλον.

Εντάξει, μπορεί προς το παρόν η Kate να μην είναι σε θέση να πακετάρει ή να κουβαλήσει, αλλά θα αναλάβει τα βάρη της μετακόμισης ο? σύζυγος. Δε χάλασε κι ο κόσμος. Πάνω από όλα η υγεία δε λένε;

http://www.patrisnews.com/

[via]

About Bantito

Here i am..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: