ΝΔ: Έρχονται και άλλες προσχωρήσεις

Οι προσχωρήσεις των Μ. Βορίδη και Αδ. Γεωργιάδη στην ΝΔ φαίνεται πως είναι μόνο η αρχή, καθώς συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά τόνιζαν με νόημα πως… το επόμενο διάστημα δεν αποκλείεται να δημοσιοποιηθούν και άλλες πολιτικές μεταγραφές και όχι μόνο από το ΛΑΟΣ.

Στην Συγγρού προσπαθούν να αντιστρέψουν το άσχημο κλίμα που έχει δημιουργηθεί στην βάση του κόμματος μετά την διαγραφή 22 βουλευτών και την αποχώρηση του Γιάννη Μανώλη. Οι δημοσκοπήσεις οι οποίες θα δημοσιευθούν σε κυριακάτικες εφημερίδες αναμένεται να αποτυπώσουν και την φθορά που έχει υποστεί η ΝΔ λόγω της υπερψήφισης του νέου μνημονίου.

Η προσχώρηση των δύο πρώην βουλευτών του ΛΑΟΣ έγινε χωρίς πολλές τυμπανοκρουσίες. Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως δήλωση έκανε ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας Κώστας Τασσούλας και όχι ο Πρόεδρος της ΝΔ ο οποίος περιορίστηκε σε μία κοινή φωτογράφηση με τα νέα πολιτικά αποκτήματα του κόμματος.

Με αυτό τον τρόπο η ΝΔ δείχνει πως δεν επιθυμεί να κόψει τις γέφυρες με το ΛΑΟΣ καθώς κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει μια μετεκλογική συνεργασία. Οι χαμηλοί τόνοι επικράτησαν και στις δηλώσεις των πρωταγωνιστών όταν βγήκαν από το γραφείο του Αντώνη Σαμαρά. Η άμεση παράδοση των εδρών από τους Μ. Βορίδη και Άδωνι Γεωργιάδη έπαιξαν σίγουρα πυροσβεστικό ρόλο στις σχέσεις μεταξύ των δύο κομμάτων

Στην περιφέρεια Αττικής θα διεκδικήσει την εκλογή του αυτή την φορά με την ΝΔ ο Μάκης Βορίδης. Η διαγραφή του Γ. Βλάχου δημιούργησε ένα μεγάλο κενό στην συγκεκριμένη περιφέρεια το οποίο φαίνεται πως θα καλύψει ο υπουργός μεταφορών.

Υποψήφιος στην Β Αθήνας θα είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης. Η λεγόμενη «λαϊκή δεξία» είχε αποδυναμωθεί σημαντικά μετά τις αποχωρήσεις του Πάνου Καμένου και του Γιάννη Μανώλη.

[via]

Advertisements

About Bantito

Here i am..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: