Μυστικά ομορφιάς της μαμάς που πρέπει να ξεφορτωθείς

Η μανούλα έχει πάντα δίκιο; Στις περισσότερες περιπτώσεις ναι έχει πάντα δίκιο.
Όμως είναι κάποιες φορές που σου έχει πει πράγματα που σου έχουν εντυπωθεί στον εγκέφαλο σου σχετικά με την ομορφιά σου που όμως είναι οι χειρότερες συμβουλές ομορφιάς που θα μπορούσες να πάρεις από τη μανούλα…Διάβασε παρακάτω και βρες ποιες είναι εκείνες οι συμβουλές ομορφιάς που καλά θα κάνεις σαν να μην τις άκουσες για το καλό της ομορφιάς σου.

“Μην βγάζεις τις τρίχες, θα βγουν διπλάσιες”: οκ η μανούλα έχει αυτή την αρχή! Εσύ όμως πρέπει να κυκλοφορήσεις με το μουστάκι σαν τους τσέλιγκες στη Βάρη γιατί σου το είπε η μανούλα; Φρόντισε να διαλέξεις την μέθοδο αποτρίχωσης που σου ταιριάζει για οποιοδήποτε σημείο του σώματος σου βλέπεις ότι έχει ανάγκη από αποτρίχωση και αν θέλεις να ξεχάσεις κάτι προσπάθησε να ξεχάσεις το ξυράφι που προκαλεί και ερεθισμούς, αλλά σε καμία περίπτωση μην τριγυρνάς με την τρίχα-κάγκελο!

“Μην βγάζεις τα φρύδια σου, ας είναι ένα ενιαίο”: αν σου έχει πει κάτι τέτοιο η μανούλα τότε ξέχασέ το! Πραγματικά είπαμε να μην τσουρομαδίσεις τα φρύδια σου και μείνει για φρύδι μια λεπτή γραμμή αλλά όχι και να μην τα βγάλεις καθόλου και να καταλήξεις με ένα ενιαίο φρύδι. Φρόντισε να απευθυνθείς στους ειδικούς για να δώσεις σωστή γραμμή στο φρύδι σου και να αναδείξεις τα ματάκια σου αλλά κιόλας να δεις ολόκληρο το πρόσωπο σου να αλλάζει και no offense αλλά να μη σε συνδέει τίπτοα με τον Τερζή!

“Μην καθαρίζεις το δέρμα σου, απλά ρίξε νερό”: μπορεί η καλή μανούλα να σου λέει να μην χρησιμοποιείς σαπούνι και άλλα προϊόντα καθαρισμού, όμως το να ρίχνεις απλά νεράκι στο πρόσωπο σου δεν είναι και η λύση.

“Σπάσε τα σπυράκια σου”: μπορεί η μανούλα σου στη θέα ενός σπυριού να έβγαζε η ίδια σπυράκια, αλλά το να τα σπας με μίσος και μανία δεν είναι ότι καλύτερο. Άφησε το σπυράκι να κάνει τον κύκλο του, καθάρισε σωστά το δερματάκι σου και έχε λίγη υπομονή πριν αρχίσει να σπας ότι βρεις στο πρόσωπο σου γιατί δεν ξέρεις τι σημάδι ή μόλυνση μπορεί να σου αφήσει για να το θυμάσαι για πάντα.

[via]

Advertisements

About Bantito

Here i am..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: