Λυπάμαι πολύ αλλά δεν θα έρθει ο Μόσκοβος

Οκ κάνανε τo Happening σε όλη την Ευρώπη… 100 εδώ 50 παραπέρα και οργανώθηκε και πάλι μέσω διαδικτύου και τους ευχαριστήσαμε.
Τα ΜΜΕ έπαιξαν το Θέμα στην γραμμή “αλλάζει το κλίμα κάντε υπομονή και ο ουρανός θα γίνει πιο Γαλανός” και σε αυτή την γραμμή θα συνεχίσουν για όσο το θέμα τσουλάει.

Ας το τελειώσουμε τώρα.

Η αλήθεια είναι ότι σήμερα είμαστε πάλι εδώ και οι μειώσεις μισθών και συντάξεων ψηφίζονται. Οι πολιτικοί αδιαφορούν για τέτοια event και όχι μονό σε ελληνικό επίπεδο. 8 Χρόνια εξαθλίωσης υπόσχεθηκε ο Παπαδημος.

Για να ξέρουμε που είμαστε θα πρέπει να ειπωθεί ότι έξω, δεν συζητούν αν θα ρημάξουμε αλλά που τους συμφέρει να ρημάξουμε. Μέσα ή έξω από το ευρώ;

Για να κινηθούμε πρέπει να ξέρουμε ένα μόνο πράγμα. Δεν θα έρθει ο Μοσκοβος. Ούτε τούτη τὴν ἄνοιξη, ραγιάδες, ραγιάδες, ούτε τοῦτο τὸ καλοκαῖρι, δεν θὰ ῾ρθεῖ ὁ Μόσκοβος, ραγιάδες, ραγιάδες, νὰ φέρει τὸ σεφέρι.

Μόνοι μας είμαστε και εάν εμείς δεν αγωνιστούμε θα μας σβήσουν από τον χάρτη για να λύσουν το δικό τους πρόβλημα. Αν δεν αγωνιστούμε δεν στήνεται Φιλελληνισμός όπως έγινε και στο παρελθόν. Αν δεν αγωνιστούμε δεν αλλάζει τίποτα.

Δεν πρέπει να ελπιζουμε τίποτα και δεν πρέπει να φοβόμαστε τίτοπα για να γίνουμε ελεύθεροι. Και ο Ελευθερος άνθρωπος είναι πανίσχυρος άνθρωπος.

http://papaioannou.wordpress.com/

[via]

Advertisements

About Bantito

Here i am..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: