Επιστολή συμπαράστασης στον ΟΕΚ από τον ευρωβουλευτή Μ. Βρετανίας N. Farage

Αγαπητέ κύριε Αθανασίου,
Σας ευχαριστώ για τη συγκεκριμένη εικόνα που μου παρουσιάσατε σχετικά με την καταστροφή που επιβάλλει η ΕΕ στην Ελλάδα, και σας εύχομαι καλή επιτυχία στον αγώνα που… καταβάλλετε υπέρ της δημοκρατίας στο μέρος που έχει μεγαλύτερη σημασία για εσάς – στον τόπο σας!

Αυτήν τη στιγμή, ενώπιον όλων μας, έχουν αρχίσει να διαφαίνονται κατά τον πλέον αξιοσημείωτο τρόπο οι ολοκληρωτικές προθέσεις της ελίτ της ΕΕ. Μέχρι τη στιγμή που ο κίνδυνος γίνει παντού προφανής, δεν υπάρχει το κίνητρο, στις χώρες που έχουν εκπαιδευτεί να παραβλέπουν τις εκλογικές και συνταγματικές ευθύνες, να εκδηλωθεί άμεσο ενδιαφέρον για την πολιτική. Το κίνητρο αυτό, όμως, έχει σήμερα οδυνηρή παρουσία.

Όλες οι κυβερνήσεις της ΕΕ έχουν εκχωρήσει οικονομικές αρμοδιότητες στη μη εκλεγμένη Ευρωπαϊκή Επιτροπή· οι κυβερνήσεις Ελλάδας και Ιταλίας έχουν καθαιρεθεί, για να αντικατασταθούν από άτομα διορισμένα από την ΕΕ. Ένας γαλλογερμανικός πυρήνας έχει καταλάβει τον έλεγχο της ευρωζώνης, και η επιθυμία της ΕΕ για άσκηση εξουσίας εντείνεται όλο και περισσότερο. Δεν μπορούμε πλέον να αγνοούμε τη δικτατορία που έχει διαμορφωθεί, ούτε και την αναγκαιότητα της αντίστασης προς αυτήν.

Χρειαζόμαστε οργάνωση σε κάθε χώρα της ΕΕ, αλλά και σε κάθε χώρα του κόσμου, προκειμένου να εναντιωθούμε στην εξουσία της κλίκας των Βρυξελλών και των υπερ-εθνικών υποστηρικτών της σε άλλα μέρη. Δυστυχώς, προσωπικά δεν διαθέτω τους πόρους για να σχεδιάσω αυτή την οργάνωση στη Μεγάλη Βρετανία. Παρ’ όλα αυτά, το κίνημα έχει αρχίσει να αφυπνίζεται παντού αυτήν τη στιγμή, και ελπίζω ότι θα βρείτε τον τρόπο να εξασφαλίσετε την πρόοδό του στη χώρα σας.

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Nigel Farage

http://thoureios.blogspot.com/

[via]

Advertisements

About Bantito

Here i am..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: