Γ. Σγουρός: Παρέμβαση για το… μπάχαλο με τα κατεστραμμένα φανάρια!

O Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, εκφράζοντας την πρόθεσή του να στα Υπουργεία και δίνοντας τη δέουσα βαρύτητα στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι πολίτες από τους κατεστραμμένους φωτεινούς σηματοδότες, αναλαμβάνει πρωτοβουλία για την αποκατάσταση των βλαβών, με κόστος που θα βαρύνει την Περιφέρεια Αττικής, μέχρι να λυθεί…
το θέμα με τη μεταφορά των πόρων είτε από το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων είτε από το Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, δήλωσε: «Συνεργεία των αρμόδιων Υπηρεσιών της Περιφέρειας Αττικής αναμένεται να ξεκινήσουν απόΣάββατο, 18.02.2012 στις 08:00 π.μ., να αποκαθιστούν τις βλάβες στους κατεστραμμένους κόμβους του κέντρου της Αθήνας και εκτιμούμε, εκτός απροόπτου, ότι θα είναι σε λειτουργία μέχρι τη Δευτέρα το πρωί. Αν το Κεντρικό Κράτος επιλέγει το δρόμο της κωλυσιεργίας για να επιλύσει σημαντικά προβλήματα που άπτονται της καθημερινότητας των πολιτών, ας αναλάβει και το κόστος αυτής της απόφασης. Λύσεις που έπρεπε να είχαν δοθεί “χθες”, είναι ανεπίτρεπτο να δίνονται στην “κόψη του ξυραφιού”. Δέσμευση της Αιρετής Περιφέρειας αποτελούν οι άμεσες και ουσιαστικές λύσεις και προτεραιότητά της πάντα ο πολίτης».
http://www.markos.tv

[via]

Advertisements

About Bantito

Here i am..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: