Γ. Παπανδρέου: «Εγώ δεν είμαι Καραμανλής»

«Εγώ δεν είμαι Καραμανλής, θα είμαι πολιτικά παρών την επόμενη ημέρα στη χώρα μου» φέρεται ότι δηλώνει ο τέως πρωθυπουργός…

Πέραν της βουλευτικής του έδρας –ως πρώην πρωθυπουργός δεν χρειάζεται σταυρό προτίμησης- ο κ. Παπανδρέου θεωρεί δεδομένη την επανεκλογή του στην προεδρεία της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, πιθανόν στις αρχές Ιουλίου.

Μιλώντας σε συνεργάτες του, ο κ. Παπανδρέου φέρεται ότι υποστηρίζει ότι θα προωθήσει τις θέσεις της χώρας στο εξωτερικό, ενώ θα διαμορφώσει στο εσωτερικό ένα δικό του ιδεολογικό και πολιτικό πλαίσιο, στη βάση των αρχών του ΠΑΣΟΚ του 1974.

«Θα θελήσουν να τελειώσουν με τον Παπανδρέου»

Όπως δημοσιεύει το newsbomb.gr, ο κ. Παπανδρέου εκτιμά ότι «κάποιοι, εντός και εκτός του ΠΑΣΟΚ, θα θελήσουν να τελειώσουν με τον Παπανδρέου», ενώ υποστηρίζει ότι η ρήξη του διαδόχου του με την κυβερνητική του διετία δεν θα είναι εύκολη.

«Δεν μπορούν τα κορυφαία στελέχη να αρνηθούν εκείνα που έχουν κάνει και τα ίδια. Να αρνούνται, δηλαδή το πρώτο μνημόνιο, ενώ εισηγούνται το δεύτερο και αγωνίζονται για να το υλοποιήσουν», αναφέρει.

Πάντως, εμφανίζεται θετικός σε συγκυβέρνηση των δύο μεγάλων κομμάτων μετά τις εκλογές, αφού η έγκριση των νέων μέτρων δεν θα είναι εύκολη υπόθεση.

[via]

Advertisements

About Bantito

Here i am..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: