Γιατί το χαλάς, ρε Ζεσουάλδε;

Μεγάλος προπονητής ο Φερέιρα. Το έχει αποδείξει ήδη στον Παναθηναϊκό. Πάρουν δεν πάρουν το πρωτάθλημα οι “πράσινοι” αυτό που έχει πετύχει φέτος ο Πορτογάλος είναι ένα μικρό θαύμα.
Το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός είναι πρώτος στη βαθμολογία και διεκδικεί τον τίτλο οφείλεται αποκλειστικά στον Πορτογάλο τεχνικό. Αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς, άλλωστε.

Ωστόσο, ο Φερέιρα φτάνει στο σημείο να χαλάει όλη του την εικόνα και να αλλοιώνει το έργο που έχει προσφέρει μέχρι στιγμής στην ομάδα με τη συμπεριφορά του στο γήπεδο και τις δηλώσεις του μετά τα παιχνίδια.

Μα, είναι δυνατόν μετά από επικράτηση περίπατο του Παναθηναϊκού να τα βάζει με τον άψογο -σε αυτό το παιχνίδι- Τάσο Κάκο; Και να τον λέει “χειρούργο” για δύο κίτρινες κάρτες; Είναι σοβαρά πράγματα αυτά, δηλαδή;

Επιτρέπεται ένας προπονητής του κύρους και του διαμετρήματος του Φερέιρα να βγαίνει και να …κλαίει για τη διαιτησία; Και, μάλιστα, χωρίς λόγο;

Στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη ο Σιμάο σωστά παίρνει κίτρινη κάρτα, όπως και ο Μπέτο, επειδή έκαναν τους τσαμπουκάδες. Και ο Βιτόλο ακόμη πιο σωστά πήρε κίτρινη κάρτα γιατί μπροστά στα μάτια του διαιτητή και χωρίς κανέναν λόγο, ενώ η ομάδα του κέρδιζε, κλώτσησε την μπάλα μακριά!

Πώς βγαίνει, λοιπόν, ο Φερέιρα και …κράζει τον διαιτητή για δύο σωστές αποφάσεις; Τι θα κάνει, δηλαδή, αν ένας διαιτητής δε δώσει αδίκως ένα πέναλτι στον Παναθηναϊκό; Μήπως θα πάει και στη …ΦΙΦΑ; Εδώ για την κίτρινη του Σιμάο τον έπιασε η κάμερα να διαμαρτύρεται στον τέταρτο πέντε λεπτά αργότερα κι ενώ το παιχνίδι παιζόταν!

Μας ξινίζει εμάς, λοιπόν, αυτή η συμπεριφορά του Φερέιρα. Κι έχουμε γράψει εδώ και πολύ καιρό ότι τείνει να γίνει ο …Κυρ Σάββας του Παναθηναϊκού. Δεν αρμόζει, όμως, στον Πορτογάλο να πέφτει σ’ αυτό το επίπεδο… Αδικεί τον εαυτό του και χαλάει την εικόνα του…

πηγή: www.sportdog.gr

[via]

Advertisements

About Bantito

Here i am..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: