Απίστευτο (μη) εξώδικο κάποιων μαθητών ενός λυκείου του Βόλου κατά υπευθύνων και ανευθύνων

Εδώ και τρείς ημέρες, προβήκαμε σε κατάληψη του σχολικού μας κτηρίου, ως το μόνο μέσον που διαθέτουμε εμείς οι μαθητές για να εκφράσουμε δυναμικά τα αιτήματα μας και να γίνουν ευρύτερα γνωστά. Σε αυτή μας την προσπάθεια, έχουμε με το μέρος μας το σύνολο των μαθητών του σχολείου μας, καθώς και άλλων σχολείων που μας έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης.

Σε αυτόν τον άνισο αγώνα, αντίπαλοι μας είστε όλοι εσείς οι καρεκλοκένταυροι που περιφέρεστε τόσα χρόνια από σχολείο σε σχολείο, διδάσκοντας αυτά που σας υποδεικνύουν να διδάξετε, παράγοντας ηττημένα μυαλά και νεοταξική παιδεία. Είστε όλοι εσείς που καταστρέψατε τη παιδεία που αποτελεί το θεμέλιο λίθο της κοινωνίας. Τα αποτελέσματα σας, φαίνονται σήμερα με την κωμικοτραγική κατάσταση που επικρατεί στα σχολεία μας. Σχολεία χωρίς βιβλία, σχολεία χωρίς υποδομές, σχολεία φυλακές και αποθήκες εκμάθησης συστημικών μεθόδων. Όχι δεν μιλάμε για την Ελλάδα του 1910 και του 1950. Μιλάμε για την Ελλάδα του 2012! Την Ελλάδα που την καταντήσατε περίγελο της οικουμένης.

Σε αυτή μας την προσπάθεια, ξέρουμε πολύ καλά ότι δεν θα καταφέρουμε τίποτα, γιατί είμαστε περαστικοί από το σχολείο. Οι πράξεις και τα έργα μας όμως, αντηχούν στο μέλλον. Οι προβοκατόρικες προσπάθειες εκφοβισμού των μαθητών, μέσω απειλητικών τηλεφωνημάτων στους γονείς μας, δεν αποτελούν μια πρωτοφανή σκοτεινή τακτική. Είναι απομεινάρι Σοβιετικών και Γκεσταμπίτικων μεθόδων, απομεινάρι των Άγγλων αποικιοκρατών στην Κύπρο μας, όπου εκτελούσαν δια απαγχονισμού όποιον μαθητή έκανε αντίσταση εναντίον τους.

Εμάς τέτοιες τακτικές μας αφήνουν αδιάφορους και δεν μας φοβίζουν, αντίθετα μας ενώνουν και μας συσπειρώνουν. Δεν σας υπολογίζουμε γιατί είστε ψεύτες, κηφήνες και προβοκάτορες, αβανταδόροι των πολιτικάντηδων που υπηρετούσατε τόσα χρόνια. Είστε μνημονιακοί καθηγητάδες, καθοδηγούμενοι από παράκεντρα διεφθαρμένης εξουσίας, μούργοι της γενιάς του πολυτεχνείου, λούστροι των αφεντικών σας.

Αναρμόδιος (μη) δικαστικός επιμελητής, να επιδώσει την παρούσα (μη) εξώδικο πρόσκληση – διαμαρτυρία προς τους οποίους απευθύνεται, προς γνώση τους για όποιες νόμιμες συνέπειες.

ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΠΟΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥ

http://www.e-volos.gr/

[via]

Advertisements

About Bantito

Here i am..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: