Έξω από την Χαλκίδα: O βερεσές έγινε μπουνιά και κλωτσιές

Πλακώθηκαν στο ξύλο όχι για τα μάτια μιας γυναίκας αλλά για τα λεφτά. Η κρίση εκτός από έλλειψη χρημάτων έχει φέρει και έλλειψη ψυχραιμίας.
Το περιστατικό συνέβη έξω από την Χαλκίδα. Πριν από ένα χρόνο, ένας 45χρονος πήγε το αυτοκίνητο του για να το φτιάξει στο συνεργείο. Ωστόσο για το πως θα πληρώσει δεν έγινε λόγος. Στις μικρές κοινωνίες, ισχύει ακόμα αυτό μιας και οι περισσότεροι είναι γνωστοί μεταξύ τους. Το αυτοκίνητο τελικά επιδιορθώθηκε ωστόσο ο 45χρονος δεν το πλήρωσε ούτε με την παραλαβή.

“Δώσε μου μία εβδομάδα και θα το τακτοποιήσω οικονομικά” του είπε. Πέρασε η εβδομάδα, ο μήνας και ο χρόνος αλλά τα λεφτά δεν δόθηκαν ποτέ. Αν και τον αναζητούσε, ο 45χρονος δεν σήκωνε τα τηλέφωνα μιας και είχε χαθεί από προσώπου γης, μέχρι που χθες έγινε χαμός όταν βρέθηκαν τυχαία πρόσωπο με πρόσωπο.

“Ρε αλήτη, πότε θα μου δώσεις τα ρημάδια τα λεφτά που μου χρωστάς;” του είπε στην λαϊκή που τον συνάντησε. Δεν πρόλαβε να τελειώσει την φράση του και το σημείο μετατράπηκε σε ρινγκ. Αποτέλεσμα ήταν να πέσουν αμέτρητες μπουνιές και κλωτσιές ενώ οι περαστικοί ανέλαβαν τον ρόλο του διαιτητή.

Για το περιστατικό δεν ενημερώθηκε η αστυνομία μιας και όταν συνειδητοποίησαν ότι μαζεύτηκε κόσμος, εξαφανίστηκαν για να μην μαθευτεί ο καβγάς.

http://evianews.com/

[via]

About Bantito

Here i am..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: