Ψυχοπαθής απειλεί να σκοτώσει διάσημη ηθοποιό

Όταν το 1996, ο ψυχοπαθής Robert Dewey Hoskins εισήλθε παράνομα στο σπίτι της Madonna, απειλώντας την ότι θα την μαχαιρώσει, η κοινή γνώμη «πάγωσε». Ακόμη πιο ανατριχιαστική, όμως, είναι η είδηση που έγινε γνωστή πριν από λίγες ώρες: Ότι ο μανιακός δραπέτευσε από το ψυχιατρείο του Los Angeles, έχοντας ήδη στο μυαλό του τον επόμενο στόχο του: Ποιος είναι αυτός; Η Halle Berry.

Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν από τις ίδιες τις αστυνομικές αρχές της πόλης, ο 54χρονος Hoskins καταστρώνει σχέδιο διαφυγής στο Παρίσι όπου διαμένει η διάσημη ηθοποιός με τον νέο της αγαπημένο Olivier Martinez και την κόρη της Nahla. «Οι φίλοι της φοβούνται για την ζωή της. Δεν είναι υπερβολή ότι ο Robert Hoskins θέλει να την σκοτώσει», αναφέρει η εφημερίδα Sun.

«Εάν και όποτε δεν λαμβάνει την θεραπεία του, ο Hoskins μπορεί να μεταμορφωθεί σε πολύ επικίνδυνο και πολύ βίαιο άτομο. Εχει φυλακιστεί για δέκα χρόνια και αμέσως μετά την αποφυλάκισή του, του αποδόθηκε ο χαρακτηρισμός ανισόρροπος. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψή του», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας, που επισημαίνουν στους κατοίκους να μεταφέρουν στις Αρχές οποιδήποτε ύποπτο στοιχείο πέσει στην αντίληψή τους.

Πάντως, στην κατάθεσή της η βασίλισσα της ποπ ανέφερε ότι αρχικά ο Hoskins της παρουσιάστηκε ως άστεγος, ενώ δεν έκρυψε ότι από τους πολλούς εφιάλτες και τα ψυχολογικά προβλήματα που είχε μετά το περιστατικό κατέφυγε σε ειδικό για να μπορέσει να το ξεπεράσει.

[via]

Advertisements

About Bantito

Here i am..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: