Υπάρχει άγνωστος γιος του Χίτλερ;

Είχε παράνομο γιο ο Χίτλερ; Σύμφωνα με το γαλλικό περιοδικό Le Point, ναι. Πρόκειται για τον Jean-Marie Loret, ο οποίος έχει πεθάνει από 1985 και που δεν συνάντησε ποτέ τον πατέρα του. Η μητέρα του, του αποκάλυψε ότι είναι γιος του Φύρερ, λίγο πριν πεθάνει το 1950…

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Χίτλερ είχε ερωτική σχέση με την μητέρα του, όταν εκείνη ήταν μόλις 16 χρονών και εκείνος βρισκόταν σε άδεια ως στρατιώτης στη Λιλ το 1917 κατά τη διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου.
Ο Loret, γνώριζε ότι ο πατέρας του ήταν κάποιος Γερμανός στρατιώτης, γεγονός που τον έκανε να ντρέπεται για την καταγωγή του, αλλά δεν γνώριζε και φυσικά δεν μπορούσε να φανταστεί… ποιος ήταν ο πατέρας του. Το 1939, χρειάστηκε να πολεμήσει εναντίον των γερμανικών δυνάμεων και από το 1940 μέχρι το 1944 έλαβε μέρος στην Γαλλική Αντίσταση.
Δήλωσε ότι όταν η μητέρα του του αποκάλυψε το όνομα του πατέρα του έπεσε σε κατάθλιψη και αμέσως μετά άρχισε να διερευνά την υπόθεση με τη βοήθεια επιστημόνων με σκοπό να αποδείξει την εγκυρότητα των όσων του είχε αποκαλύψει η μητέρα του.
Φήμες για το θέμα αυτό είχαν δημοσιευθεί ξανά το 1970 από το περιοδικό Τime. Δεν υπάρχουν σαφείς αποδείξεις για το κατά πόσο είναι πραγματική η ιστορία. Ωστόσο οι φωτογραφίες του Le Point, αποκαλύπτουν μία σχετική ομοιότητα του Loret με τον Χίτλερ. Οι δικηγόροι της οικογένειας του Loret πάντως ισχυρίζονται ότι διαθέτουν στοιχεία επαρκή έτσι ώστε να διεκδικήσουν μερίδιο από τις πωλήσεις του «Mein Kampf», (αυτοβιογραφία και πολιτική ιδεολογία του Χίτλερ) .

[via]

About Bantito

Here i am..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: