Συμμορίες τρομοκρατούν αλλοδαπούς και ντόπιους στη Μεσαρά!

Τον τρόμο βιώνουν οι αλλοδαποί, οι οποίοι διαμένουν στην ενδοχώρα της Κρήτης, από συμμορίες, οι οποίες τους απειλούν και τους αρπάζουν…
τα χρήματα που μαζεύουν από τα μεροκάματα! “Μου έβαλαν το πιστόλι στον κρόταφο” λέει αλλοδαπός στο CretePlus!

Το ξέσπασμα του Αλί από το Πακιστάν, ο οποίος μένει στο χωριό Στάβιες της Μεσαράς, καταδεικνύει σε όλο το φάσμα της το καθεστώς τρομοκρατίας που επικρατεί στη Μεσαρά. Συμμορίες αλλοδαπών, αλλά και ντόπιων, λυμαίνονται τη Μεσαρά και εκβιάζουν τους αλλοδαπούς, αρπάζοντας τους τα μεροκάματα και τις οικονομίες τους.

“Ήρθαν και μας απείλησαν ότι αν δε θέλουμε να βρεθούμε νεκροί από σφαίρα, θα πρέπει να τους δίνουμε τα χρήματα μας. Μου έβαλαν το πιστόλι στο κεφάλι. Φοβήθηκα πολύ”, λέει με σπαστά ελληνικά ο Αλί από το Πακιστάν.

Πατέρας δύο παιδιών, ο 23χρονος Αλί, ήρθε στην Κρήτη με τα πόδια από το Πακιστάν. Σκοπός του δεν ήταν άλλος από το να βρει χρήματα για να συντηρήσει την οικογένεια του, που μενει στην πατρίδα του. Ο ίδιος κάνει σκληρή οικονομία Μένει σε ένα …στάβλο με άλλους συμπατριώτες του, μόνο και μόνο για να γλιτώνει το΄ενοίκιο και να στέλνει όσα περισσότερα χρήματα μπορεί στην οικογένεια του.
Βλέπει όμως ότι όχι μόνο χρήματα δε μπορεί να στείλει, αλλά και ο ίδιος μπορεί να μη γυρίσει πίσω στην πατρίδα του!

Και άλλο περιστατικό
Προχθές καταγράφηκε ένα ακόμη περιστατικό βίας σε βάρος τριών Πακιστανών ηλικίας 16, 23 και 24 ετών, από δέκα περίπου άγνωστα άτομα. Ειδικότερα, το βράδυ της 16-02-2012, στο Δημοτικό Διαμέρισμα Μοιρών του Δήμου Φαιστού, ομάδα ομοεθνών των καταγγελλόντων περίπου δέκα ατόμων, αφού εισήλθαν στην οικίας τους, επιτέθηκαν σε αυτούς και με την χρήση σωματικής βίας τους αφαίρεσαν 500 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.

Επίσης, με σιδηρολοστούς και με μαχαίρι που έφερε ο ένας εξ αυτών, προκάλεσαν στους παθόντες σωματικές βλάβες. Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Μοιρών σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) Μεσσαράς, αναζήτησαν και εντόπισαν στο Δημοτικό Διαμέρισμα Μοιρών του Δήμου Φαιστού Ηρακλείου, ένα 22χρονο αλλοδαπό, ο οποίος αφού αναγνωρίστηκε από τους παθόντες συνελήφθη. Οι τραυματίες διεκομίστηκαν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, και αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες αποχώρησαν.
creteplus.gr

[via]

Advertisements

About Bantito

Here i am..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: