Απάντηση στο: Ειρηνικές διαδηλώσεις και απεργίες

Θα τα γράψω πιο απλά για να τα καταλάβει και ο συντάκτης του συγκεκριμένου άρθρου. Αρχικά την προσφώνηση…
(αφορά: Απάντηση: Ειρηνικές διαδηλώσεις και απεργίες) “φίλε” κράτα την για τους ομοιδεάτες σου. Ούτε ως σχήμα λόγου δεν την δέχομαι απο ατομα με αυτές τις ιδέες.

Ειναι ολοκληρωτική η πρόταση για κατάργηση των διαδηλώσεων ή μάλλον η διεξαγωγή τους σε “κλειστους χώρους” επειδή οι αρμόδιοι για τη σύλληψη των μπάχαλων, είτε είναι ανίκανοι είτε προστατεύουν μόνο τη βουλή και το Μαξίμου. Οι ερωτήσεις αφορούσαν την υποκρισία και το αναμάσημα των “επειχηρημάτων” των ευαισθητοποιημένων δημοσικάφρων (τηλεοπτικών και ιντερνετικών) τα οποιά εχουν στόχο να απενεργοποιήσουν την αντίδραση του λαού που με ψευτικα διλήμματα τον ξεπούλησαν. (ταξικός αγώνας ή αλήθεια;)

Επειδή είμαι γέννημα – θρέμα του κέντρου της Αθήνας και δεν το γνώρισα μέσα απο videακια του internet, αν θεωρείς κατηγορία για κάποιον να βρίσκεται στα Εξάρχεια, …νομίζω οτι κάνεις παρέα με λάθος άτομα. Και στα Εξάρχεια βρίσκομαι και σε ολες τις γειτονιές του κέντρου και δεν στιγματίζω “ταξικά” καμμία απο αυτές. Μόνο οι ασχετοι τα σκέφτονται αυτά και όσοι πείθονται απο κάθε είδους οθόνη.

Ενημερωτικά οι κινηματογράφοι δεν καταστράφηκαν, οι κάφροι εκαψαν τις εισόδους. (Βγες λίγο απο την οθόνη σου)

Απο που συμπεραίνεις οτι υπερασπίζομαι αυτός που εκαψαν την εισοδο του ΑΣΤΥ;
Τσάμπα πήγαινες στο ΑΣΤΥ, δεν καταλάβαινες τίποτα απο αυτά που εβλεπες.
Οι απαντήσεις στα ερωτήματα είναι τουλάχιστον παιδιού 1ης αντε 2ας Δημοτικού. Συμβαδίζουν με την αντίληψη σου.

Με ποιό δικάιωμα και απο που συνδέεις τις απόψεις μου με αυτές των μπάχαλων;
Που διάβασες για προβοκάτσια και περισσότερο απο που διέκρινες συμπάθεια προς τα μπάχαλα;
Μέσα στη θολούρα σου, επεκτάθηκες και στο θέμα της κλοπής των αρχαίων αλλά καλύτερα να σκέφτεσαι πριν γράφεις. Θέλω να μου γράψεις το πολυδαίδαλο σκεπτικό σου με το οποίο συνδέεις οσα σχολίασα στην “τρομερή” πρόταση σου, με την κλοπή των αρχαίων. Πρέπει να γελάσω και λίγο.

Κατα τα αλλα η ζωή δεν είναι μόνο internet. Περπάτησε λίγο στο κέντρο το πιο πιθανό είναι να μην σε σκοτώσουν για λίγα ή πολλά €. Ληστείες και κλοπές γίνονται μόνο στο κέντρο; (Οχι δεν υπερασπίζομαι τους ληστές και τους δολοφόνους) απλά μην αναμασάς αυτά που ακούς. Κρίνε και λίγο και μην φοβάσαι τόσο. Βρές μία σύγχρονη μεγαλούπολη με τα προβλήματα που εχουν οι μεγαλουπόλεις στην οποία δεν συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Ισχύουν οσα εγραψα αλλά λυπάμαι για αυτόυς που δεν μπορούν να τα καταλάβουν και μέσα απο αυτά βλέπουν αυτό που θέλουν να δουν, την υπεράσπιση των μπαχαλάκιδων, γιατί δεν εχουν κάτι αλλο να πουν για υποστηρίξουν χουντικές ιδέες περί διαδηλώσεων.

Εξακολουθώ να πιστεύω οτι δεν ξέρεις την εννοια της διαδήλωσης αφού προτείνεις να διαδηλώνουμε ως μέλη κάποιου prive club. Ερώτηση: Μήπως είσαι ο Αδωνης;

Αναγνώστης

[via]

Advertisements

About Bantito

Here i am..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: