Ανακοίνωση με… αιχμές από Μπιτσαξή

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής, με ανακοίνωση που εξέδωσε τονίζει ότι η αναβολή του ΑΕΚ-ΟΦΗ αποφασίστηκε για τη διαφύλαξη της ζωής και της περιουσίας των πολιτών.

Ο Μπισταξής παράλληλα προτρέπει την Σούπερ Λιγκ να λαβάνει σοβαρά υπόψη ότι η κυριαρχική απόφαση ανήκε στην Πολιτεία και αναφέρεται και στην απόφαση για αναβολή της αγωνιστικής.

Η ανακοίνωση της ΓΓΑ:

«Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής, σχετικά με την αναβολή του αγώνα ΑΕΚ – ΟΦΗ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Είναι αληθές ότι η αναβολή αγώνων των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων, προκαλεί δυσκολίες στις διοργανώτριες αρχές. Γι’ αυτό το λόγο, η λήψη του μέτρου αυτού, γίνεται πάντα με φειδώ, προσεκτική στάθμιση όλων των περιστάσεων και των κινδύνων.

Πρέπει όμως να γίνει με σαφήνεια και καθαρότητα αντιληπτό από τις διοργανώτριες αρχές, ότι η κυριαρχική εκτίμηση για τη διαφύλαξη της ζωής και της περιουσίας των πολιτών, ανήκει στην Πολιτεία. Αυτό πρέπει να το λαμβάνουν σοβαρά υπ’ όψη, οι διοργανώτριες αρχές, όταν παίρνουν αποφάσεις στο πεδίο της δικαιοδοσίας τους.

Ιδίως όταν, λαμβάνουν αποφάσεις αναβολής μιας ολόκληρης αγωνιστικής, για οποιοδήποτε λόγο εκτιμούν κατά την κρίση τους ουσιώδη».

www.gazzetta.gr

[via]

Advertisements

About Bantito

Here i am..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: