Ανάσταση από τον Λάζαρο και στην Κρήτη!

Το παιχνίδι με τον Εργοτέλη είναι από τα πλέον καθοριστικά για τον ΠAO. Όχι γιατί οι Κρητικοί έχουν καμία ομαδάρα, αλλά επειδή οι πράσινοι κατεβαίνουν με αρκετές και πολύ σημαντικές ελλείψεις.
Ναι μεν παίζει ο Κατσουράνης, αλλά δεν αγωνίζονται οι Λέτο, Κουίνσι και Ζέκα. Οι τρείς, δηλαδή, που δίνουν την περισσότερη ταχύτητα στον φετινό Παναθηναϊκό.

Ακριβώς επειδή, αν ο Παναθηναϊκός σκοντάψει σε ακόμα ένα παιχνίδι στην περιφέρεια, κινδυνεύει μετά να πάει ως 2ος στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αφού ακολουθούν το ματς με τον Εργοτέλη αυτά με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, γι’ αυτό και όλο και περισσότεροι πια περιμένουν την… ανάσταση από τον Λάζαρο.

Ο Χριστοδουλόπουλος δείχνει να πατάει όλο και πιο γερά ξανά στα πόδια του κι αν δεν βοηθούσε στο πρόσφατο παιχνίδι με την Ξάνθη, το πιθανότερο είναι ο Παναθηναϊκός να γκέλαρε.

Ο Χριστοδουλόπουλος, λοιπόν, είναι ο ποιοτικός παίκτης που στην Παιανία ελπίζουν ότι μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα και στο ματς με τον Εργοτέλη, στην περίπτωση που οι πράσινοι μπλοκαριστούν. Έχει την ικανότητα, δηλαδή, να κάνει μια ατομική ενέργεια που να φέρει τα πάνω – κάτω.

Όσο αγωνίζεται, τόσο ανεβαίνει ο Λάζαρος που έχει σαν επιπλέον στόχο και την κλήση του στην εθνική για το Euro. Ο Χριστοδουλόπουλος, λοιπόν, συγκεντρώνει τις περισσότερες ελπίδες από την πλευρά του ελλιπούς Παναθηναϊκού για τον αγώνα στην Κρήτη, όμως είναι σίγουρο ότι και στον Εργοτέλη θα κοιτάξουν να τον μαρκάρουν όσο το δυνατόν καλύτερα. Δεν θα είναι εύκολο το έργο του παίκτη, δηλαδή.

πηγή: www.sportdog.gr

[via]

Advertisements

About Bantito

Here i am..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: